perjantai 27. heinäkuuta 2012

En keksi nimeä-- hei kaikki vain!

Huhhuh tänään on tapahtunut niin paljon kaikenlaista, hyvä että edes muistan puoliakaan, aloitetaan nyt tälläkertaa kumminkin aiheen toiselta laidalta. Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä uuden käyttäjätunnuksen tubeen joten heitämme vanhalle tubetunnukselle, armaalle "HePpAmIlLa":lle hyvästit! Tilalle siirtyi uusi videotilini "Sartern", uskokaa tai älkää mutta nimi keksittiin sanasta Partner ;). Linkki Kanavallemme löytyy videon loppuhänniltä. Mutta nyt päivän asioihin.

Tämä päivä sujui kummallisen rattoisasti ja nopeasti, tehtävääkin oli sen verran että oksat pois...Kumminkin tänään edessä häämötti level 11!! WOHOO, enää tämä leveli pitäisi kestää ja sitten pääsisin uusille seuduille, tuskin maltan odottaa sitä :). Mitäs sitten? Noh, tänään  miekäläinen hulluna poikana meni taas uhmaamaan taitojaan ja pääsin viidelle radalle ensimmäiselle sijalle, kuitenkin yksi niistä päivän ajoista tyrmättiin joten olen nyt päivän ykkössijalla 4 radassa, olen tyytyväinen. 11 level toi mukanaan taas kaikenlaista kummallista, tälläkertaa kummallisuutta oli eriskummalliset radat. Firgroveen kaksi uutta rataa... jotka ovat muutens pikkaisen hämärät ja vaikeat :D. Lisäksi uudeksi "radaksi" jos sitä voi radaksi sanoa, on pupujahti! Rakastuin tähän oitis, pupun äänille saa ainakin nauraa aivan vääränä, ja niimpä olen räkättänyt koko päivän pupujen perässä juostessa, se kuitenkin tuotti tulosta ja olen ensimmäisenä päivän listalla alle minuutin ajalla :), jepjeps. No mitä ne muut ajat ovat? Ne voi ihan helposti arvata, esteratsastusta tietenkin! Kyllä, olen nyt mennyt valtaamaan kaikki esteradat, anteeksi vain.
Sitten päivän häröilyihin, tänään yritimme saada erästä clubijäsentämme Saraa pääsemään star ridereitten alueelle heikoin tuloksi, takkusimme asian kanssa harvinaisen kauan, voisin melkein sanoa että puolitoista tuntia takkusimme tämän kanssa tuloksetta. Lopulta meikäläisellä meni järki enkä todellakaan jaksanut enään yhtäkään yrityskertaa, se oli yksinkertaisesti mahdoton tehtävä! Myöhemmin aloimme pitää ratsastustuntia Moorlandissa kavalettejen luona, tunti sujui vähän niin sun näin. Ratsastuksenopettajanamme toimi itse Ana eli Anastasia, tuntilaisina kärsimme Minä, Sara, Jenny sekä Wilma. Tunti oli vähän pientä häröilemistä mutta hauskaa kaikilla näkyi olevan siitä olen melko varma, tämän jälkeen lähdimme saran opastuksella talsimaan maastoon, maasto sujui vähän niin ja näin joidenkin ihanien (myös oman hevoseni) takia. Firehän ei todellakaan tykkää rappusista, ja se on yksi asia mitä se välttää hengellään, ja sen huomasi... Muutkin hevoset näyttivät olevan maastossa vähän tillin tallin, osa heposista lähti nimittäin lapasesta aika usein, "opetelkaan pitämään kaakkinne kurissa!" olin valmis huutamaan tämän mutta en kehdannut, onhan Firekin ollut vähän kiikunkaakun maastoillessa.
Hohohoo, tässä vaiheessa mulle iski nytten ajatuskatko enkä enää muista mtn muuta tältä päivältä, kuitenkin. Nähtiimpä taas non starrider "kielletyllä" alueella ja saatiimpa Emps takaisin clubiin, jeij >w< Tervetuloa takaisin <3. Eipä tässä muuta.Uusi Youtube tili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti