maanantai 30. heinäkuuta 2012

Look at my horse, my horse is amazing!

Joo taas näitä päiviä kun tapahtuu ihan liikaa ja päässä viiraa enemmän kuin laissa sallitaan. Tänään ollaan tehty vähän kaikenlaista hulluttelua sun muuta, eiköhän panna töpinäksi.

Eileempä ei oikein pärissyt enkä kertonut edes sitä että olin kaverini luona joten pelasimme sitte molemmat starstablea, tosin kamu ei ole kiinnostunut onlinesta vaan pelasi Syksyn Ratsastajia, mikäs siinä. Naureskelin välillä hänelle kun sen 0 levelin hepan perse on niin iso :D. Mutta asiaan... kai.

Aloitin pelaamisen tänään kaverini luona ja heräsimme joskus 12 aikoihin jolloin ilmestyin peliin tekemään tehtäviä, tehtäviä ei ollut kovin montaa mikä harmitti todella paljon minua, olisi todella kivaa jos 11 levelillä olisi enemmän tekemistä. Juonittelevat pelin tekijät himoavat rahaa, hahaha! Tänään tosiaan tehtävinä oli viedä munia Firgroveen jollekki mummeliakalle joka sitte käski viedä niitä Silvergladeen sille rumalle rillipäälle jossainpäin kylää >8D Hahaaa, en jaksa todellakaan selittää kunnolla hirveet pärinät päällä. Tämän lisäksi piti viedä joku pullo Firgroven tallille yhdelle kaakille jota vaivaa joku, iha tyhmä se hevone vaa on, mun mielestä :) <3. Muttasiinä oli tämän päivän varsinaiset tehtävät, tämän jälkeen tein kaikki muut tehtävät samalla lailla kuin normaalistikin, sitten aloitin hillumisen.
Ensimmäiseksi suuntasin maneesille ja koitin opettaa Firelle edes jonkinsorttista koulumenoa, ja turha luulo, ori ei kuunnellu minua pätkääkään vaan hyppeli sinne sun tänne kuin päätön kana, huomaa kyllä että hevosta ei panosteta kouluun vaan esteille. Tilanne säilyi samana kunnes en jaksanut enää yrittää saada hevosta kuuntelemaan vaan lähdin juoksentelmaan muualle sen kanssa kun selvästikin energiaa riitti orilla enemmän kuin laumalla es jonneja.
hevoseni kulkee muodossa, taisiis...
Tosiaan epäonnistuneen kouluharjoituksen jälkeen lähdin vetelemään sinne sun tänne ja aikaa kului tunti jos parikin, olin jo tässä vaiheessa ollut valedalessa käymässä ainakin kaksi kertaa mutta tälläkertaa lähdin sinne opastamaan Saraa, siellä ostinkin Firelle ensimmäisen lännensatulansa koska olin kuolannut sitä jo kauan, se sopikin Firelle erikoisen hyvin ja otuskin näytti pitävän siitä, pukkien perusteella, hahaa.

Kun olimme Saran kanssa palanneet Valedalesta hän alkoi pitää tuntia minulle ja molemmille Alluille (ALICE >8D) Firen fiilis jatkui samana, huhuuu herra laukkasi muitten ohitse kuin mielipuoli välittämättä turvallisuudesta pätkääkään, teki mieli kirota kun en olisi millään jaksanut, hyvä jos selässä pysyi. Aloitimme tunnin Stevellä mutta siirryimme kuitenkin Maneesille tuntia pitämään koska suurin osa hevosista hyppeli aidan yli, kaunis näky oli pakko myöntää. Tämän jälkeen meikäläistä alettiin kuskaamaan kamun luota kotia ja kotona jatkui sama juttu, starstableen!!!!!

Kotiin päästessä ja takaisin SSO:hon palatessa tapasin Emputin Silvergladen kauppojen edessä, jeejeee. Pian Sarakin ilmaantui siihen ja lähdimme näyttämään hänelle lehtoa, tämän jälkeen sähläsimme taas jtn mistä en muista yhtään mitään ja sen jälkeen lähdimme maneesille, maneesilla hypimme hiukan Empsin kanssa, tyylillä tietysti.

Tämän sählingin jälkeen jouduin taas lähtemään pois koska jouduimme hakemaan isän autoa ja poissaolo venyi koska auton automaattikytkin raiskasi taas...

Tämän jälkeen palasinkin jonka jälkeen paikalla oli aimo annos clubilaisia, kiipeilimme jälleen katolla tosi edustavan näköisenä ja melua pidettiin oikein kunnolla, jokaisella näytti menevän aika lujaa, ehkä liiaksikin. Hyvä jos tekstejä kerkesi lukemaan.

Tämän kattopulinan jälkeen suunnistimme maneesille jossa mölinä jatkui melkein samaan tahtiin mutta onneksi hieman hillitymmin, kuinka 5 ihmistä voikin olla niin kovaa meteliä pitämässä, uskomaton joukkue! Juttelu jatkui kunnes meikä rupesi kirjoittamaan tätä blogia ja siinä kaikki mitä tähän astisesti olen saanut aikaan, toivottavasti yöksi löytyy seuraa koska tänä yönä valvotaan!!!!

Tässä vielä päivän kuvia (Muokkaamattomia):

JA VIELÄ KIITOS 3 LUKIJASTA!!! I LOVE YOU ALL!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti