torstai 26. heinäkuuta 2012

Positiivinen ja Hassu päivä

Ah, pitkästä aikaa oli luvassa ihanan positiivinen päivä, mikään ei näyttänyt menevän vikaan, ei todellakaan. Päivä sujui leppoisasti esteradoilla pomppien ja clubissa häröillen, mikä parhain päivä. Maneesissa hyppiessäni huomasin jotain erikoista... NORMAALIRATSASTAJIA, miten ne olivat päässeet star ridersseiden alueelle? Kaksi neloslevelistä ruunikkoa hevosta varasi ympäri esteitä seuraten kiinnostuneina touhujani, pian pysähdyin ja rupesin tuijottamaan kaksikkoa, toden totta. Kummallakaaan ratsastajalle ei ollut tähteä eikä minulla ollut hajuakaan kuinka ne olivat tänne päässeet... Aijoin tietenkin ottaa asiasta selvää ja kyselin tyypeiltä miten he tänne pääsivät, kaksikko pällisteli minua hetken kunnes vastasivat, he olivat päässeet alueelle star ridersin avustuksella jonkinsortin kisan kautta, tämä veti minut ihan mykäksi. HÄH!? Kuka nyt auttaisi normaaleja ratsastajia kielletylle alueelle, ihan outoa porukkaa... Selvittelin juttuja hetken kyseisiltä tyypeiltä ja sanoinkin sitten kaksikolle hyvästit ja päätin suunnistaa silvergladeen, ja vielä mitä? Kaksikko lähti perääni, keinot on aina keksitty ja minä vikkeläjalkaisena kipittelin vuoristoon ja kaksikko jäikin sitten sinne, eiväthän ne pystyneet hypätä tukkien yli. HAHA! Ilkeä olen pakko myöntää mutta en vain pidä siitä että minua seurataan syyttä.
Tämämpä jälkeen ei mitään kummallista tapahtunut, jatkoin normaalia meininkiä kunnes miedän piti lähteä kauppaan. Palasin noin tuntia myöhemmin ja saatiimpa sitten clubiin lisää täytettä, täytettä tuli oikein aimo annos, 4 uutta clubilaista, mahtijuttu! Uudet clubilaiset olivat oikein mukavia ja mielikuvitusta riitti enemmän kuin laki salli :D, ihanaa! Sekoiltiimpa siinä hetkinen kunnes vähitellen yksi toisensa jälkeen joutui lähtemään pois koneelta, olin taas Anastasian kanssa häröilemässä :'D. Mikäs siinä, juttutuokio alkakoon! Tulipa siinä juteltua muutama tovi kunnes aloin tekemään videota. Video alapuolella


Myöhemmin palasin taas enkä löytänyt mitään tekemistä, yllätysyllätys lähdin maneesille hyppimään ja rikoin taas rajojani, tälläkertaa olen ykkösijalla ykkös ja kakkos radalla, alan pikkuhiljaa oppia että esteradalla ei hidastella, pitää vain ratastaa esteelle oikein että pääsee nopeasti seuraavaan :) Tälläinen mukava päivä tänään, eipä siinä muuta, heipodeipo :):)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti