lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ratsastustunteja ja Discopartya

Tämä päivä todellakin sujui ratsastustuntien parissa, mikäs siinä mukavaahan se on, oli vähän takkuamista koneen kanssa jonka takia se jouduttiin eheyttämään ja siirtelin taas tavaraa kovalevylle, tuntuu siltä että se täyttyy SSO jutuista ._. pitäisi varmaan vähentää kuvia ja videoita? En kyllä vähennä >:), mutta asiaan, en ollut vielä tehnyt tehtäviäni edes neljään mennessä, jolloin Wilma tutummin Vimpula oli aloittamassa tuntia, tulimpa sitten tunnille kymmenen minuuttia myöhässä... koska olin Fort Pintalla tuolloin tekemässä kisaa ja hoitamassa tallihommia + minä en trailereita käytä vaan juoksen mieluummin. Mutta tosiaan, tunti alkoi niinkuin useimmatkin tunnit alkukäynneillä, vaikka kyseessä oli estetunti pyrin saamaan Fireä muotoon hyvien kuvien takia, onnistui se jotenkin ja muutamia nättejä kuvia saimmekin otettua, tunti kului muutaman esteen hyppelyssä sun muussa touhussa, tunnin lopuksi suunnistin Silvergladeen tekemään jotain hihhulointihommia sekä viimeistelin päivän hommani.
Päivän hommien jälkeen kello lähenteli jo kahdeksaa, olimme sopineet puoli seitsemäksi tunnin mitä minä pitäisin mutta eipäs ollut silloin osallistujia joten tunti alkoi kahdeksan paikkeilla, Tunti meni osalta ottaen hyvin ja osalta ottaen huonosti, Anastasian ja Emilyn hevoset vaikuttivat vähän... ongelmallisilta? En tiedä mutta molemmilla oli selvästikin ongelmia, kirosin itsekseni välillä kun kauhistelin hevosten pelleilyä, voi jos itse voisin hypätä niitten selkään, sen jälkeen kaakit pelkäisivät minua, MUHAHAHA. Joo kyllä sen huomaa että pidän omaakin hevosta mahdollisimman kurissa, joskus on vain niitä päiviä kun en vain jaksa ja annan hevosen viedä, seuraavana päivänä voi sitten olla niin tiukkana että hevonen uskaltaa tuskin hengittää, mutta tämä meni taas ihan aiheen vierestä. Takaisin tuntiin, tunnilla oli meikäläisen kerhosta neljä apinaa aaseineen, Anastasia, Emily, Alice sekä Wilma. Emilyn ja Wilman osalta olin todella tyytyväinen, he selvästikin yrittivät keskittyä tuntiin ja ohjeisiini vaikka lähettyvillä riehui kaksi "kuritonta" hevosta. Noh, raivosin pariin kertaan parikolle ja panin ne kävelemään rangaistukseksi kun eivät heppojaan saaneet kuriin edes laukassa. Lopputunnista kaikki alkoi sujua paremmin, olin tosi tyytyväinen lopputulokseen kun lopulta kaikki turpavärkit menivät kunnolla, semmoinen tunti se.

Tunnin jälkeen lähdettiinkin Discoon, vihdoinkin hah. Hilluttiin siellä hetken kunnes miekä rupesi väkäämään tuntivideota, tämän jälkeen olikin jo aika pimeää ja suunnistin Silvergladeen ja tapasin vielä Empsin ja Ananaksen, tämän jälkeen jouduin lähtemään yläkertaan ja kahden ja puolen tunnin kirjoitusten ja miettimisten jälkeen tämä on nyt valmis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti