tiistai 31. heinäkuuta 2012

Sotaa vai Sopua?

Sepä on ollut tänään aikamoisella käytöllä. Päivä alkoi leppoisasti tehtäviä tehdessä (olin jo päivittäiset tehnyt yöllä kolmen aikaan) kuitenkin muissa tehtävissä menee kauan, paikalla oli tuttuun tapaan moni clubilainen ja ilmapiiri vaikutti erittäin iloiselta ja ei näkynyt mitään ongelmaa missään. Sepä ei kauaa kestänyt kun näimme Sabrinan katolla, kuka olisi uskonut minkälaisen raivokohtauksen clubimme sai, hullua porukkaa. Molemmat osapuolet haukkuivat toisiaan omilla kielillään ja ärsyttivät toisiaan niin paljon kuin vaan pystyivät, hevoset kavahtivat pystyyn ja alkoivat huitoa toisiaan, ensimmäinen asia mitä huomasin oli se että olimme selvästi alakynnessä, ympärillä pörräsi ainakin yhdeksän muuta, en jaksanut sitä kauaa kunnes rupesin kävelemään ympäriinsä hermostuneesti. Pian toiset clubilaiset lähtivät ja valtasimme katon, pian saimme tiedon hiedän olevan Fort Pintalla, huhhuh mitä menoa... Osa clubilaisistamme oli ihan pihalla asiasta, osa peloissaan ja osa jopa suorastaan kiehui vihaa, ja sen huomasi. Rauhallinen päivä oli muuttunut painajaiseksi, mitään ei ollut kuitenkaan vielä menetetty, Päätin ottaa Sabrinaan ja häneen clubiinsa yhteyttä ja sainki häneen hyvän yhteyden. Sovimme asiamme clubilaisten ja muitten kanssa, voi iesus! On pakko sanoa että itseäni hävetti oma käytös niin paljon että olisin halunnut vajota maan alle, kuinka voimmekin muuttua tälläisiksi hirviöiksi?
 Asian sovittuamme menimme katolle, tosin mukana oli muitakin, Sabrina clubilaisensa kanssa ja voin sanoa että keskustelu vaikutti erittäin positiivisesti jokaiseen ja kaikilla oli hauskaa.
Myöhemmin jokainen lähti omille teilleen, minä päätin jäädä steven tallille ja koitin opettaa Firelle muutamia koululiikkeitä, ori uskoi kun uskoikin minua! Jokainen askel oli kuin olisimme ravanneet pilvien päällä, Fire kulki iloisesti reippain liitävin askelin ja totteli pienintäkin apuani. Myöhemmin lähdin maaston kuvaamaan ja päästin Firen ensi kertaa lehmien lähelle, Fire näytti pitävän siitä ja otus taisikin saada uuden kaverin, lehmän.
Tämän hassuttelun jälkeen Wilma oli taas pitämässä tuntia, tällä kertaa ravasin tunnille hyvissä ajoin, väänsimme koulua sielläkin ja olin todella positiivisesti yllättynyt Firen hyvästä käytöksestä, onhan se kivaa että ori kerrankin haluaa kulkea muodossa ja tekee työtä käskettyä toisin kuin että takkuaisin sen aasin kanssa loputtomiin.
Tunnin loputtua lupauduin pitämään Clubilaisillemme maastoreissun, hohohoo, hieman hirvitti se että kuinka järjestäisin hevoset, hyvältä se näytti ja maastoreissu sujui pääosin erittäin mukavasti, kivaa. Kesken maaston huomasimme että perässämme seurasi muutama muukin, outoa ei yleensä kukaan meitä seuraa. Päätimme leikillämme lähteä muita karkuun ja saimmekin heidät karistettua kannoiltamme lopulta, itseäni nauratti hieman mutta olihan se pelkkää leikkiä vain, ei mitään kannata ottaa tosissaan jos ei halua olla mahdollisimman idiootti, vai mitä?


 Tämän jälkeen tapahtui taas kaikenlaista joista en saanut mitään kuvamateriaalia enkä sen pahemmin osaa kertoa/ en muista mitä tapahtui. Loppupäivän olinkin melkein itku silmässä. Taino, olin pääasiassa hermostunut, pian hermostuneisuus kasvoi raivoksi enkä tiennyt kuinka purkaa asian, pidin vihaa sisälläni ja sain sen vapautettua unohtamalla koko asian (en rupea selventämään teille mikä sen aiheutti, eräät lukiat tietävät asian). Loppuilta sujui hihhuloiden Emilyn, Anastasian ja Alicen seurassa.
Tietenkin koneeni on suoraansanottuna täysi PASKA ja meni taas oikkuilemaan. Myöhemmin takaisin palatessani hengasin Anastasian ja yhden hänen kaverinsa kanssa josta tuli myöhemmin minunkin kaverini, kivaa täytettä kamulistaan taas! Opin myös samaisena iltana kuinka päästä star ridereitten alueelle Non- star riderillä, Skills bitches! Ei muutakuin varaukko käyttöön, Fraps päälle ja räps filmaten, näin se homma hoituu! Noh, siinä olikin kaikki tänään, huomenna taas uusia seikkauluja mutta nyt en enään tänään jaksa mennä koska kone raiskaa peliä enemmän kuin laki sallii joten huomenna taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti