keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tylsähkö päivä..

They see me trolling, they hatin' (mottoni :P).
Okei näin alkuun sanon sen että en jaksanut muokata kuvia tänään, rajasin vain muutamia kuvia blogiin koska olen tänään ollut huonolla tuulella ja osa sen on varmaan huomannutkin vaikka olen yrittänyt näyttää iloiselta ja pirteältä kuten ennenkin.

Alkupäivästä en muista muutakuin sen että tein tehtäviä ja etsin kaikki loput Secret Locationit muitten opastuksella, en ottanut kuvia siitä... Tiedätte kyllä mitä tapahtuu kun astun Firgroven lähelle, en tänään pystynyt tekemään siellä päivän kisoja bugien ja tilttauksien takia, suoraansanottuna olisin halunnut viskata koneen ikkunasta pihalle, enkä olisi katunut jos olisin niin tehnyt. Kuitenkin tämän jälkeen vaihdoin ukkoa varaukolleni Irikselle ja huomasin rakastuneen sen hevoseen Ashfireen eli tutummin Tuhkikseen tai Tuhkaan. Tein iriksellä tallityöt Pintassa ja Moorissa sekä läpäisin molemmat Bobcatit ja sainkis siitä pientä kahisevaa, samalla huomasin että Non- star riderit saavat about 200 shillinkiä päivältä, se vaikuttaa isolta mutta ei ole kun katsoo millä hintaa Myydään 4 levelisille tavaroita Pintassa, löysin Irikselle sopivan liivin ja kypärän, mutta huhhuh. Niiden yhteishinta pomppi jossain 4300 shillingin paikkeilla ja itsellä oli 87 kun olin ostanut hanskat, ei kiitos sanon minä! Tämän jälkeen lähdin ylittämään rajaa ja pääsinkin sen yli kevyesti. Sitten tajusin ongelmani, minulla ei ollut ketään joka auttaisi hevoseni toiselle puolelle, APUA! Pyrin lähettämään ystäväpyyntöjä siinä toivossa että joku edes hyväksyisi, haha voi hyvin arvata että me suomalaiset emme hyväksy turhia kamupyyntöjä. Oli siispä pakko juosta postille Sg:hen ja lähettää viesti Saralle joka auttoikin Tuhkan kiltisti Steven luo.
Hilluimpa "hetken" Iriksellä ja tapasimpa siinä ajassa Anastasian ja Emilyn. Molemmilla meni kyllä hetki tajuta kuka olin mutta saman sanan sain molemmilta... "Kuinka monta hahmoa sulla oikein on?!" :D Hahaa ette halua tietää, uskokaa pois.

 Tämän pienen hahmonvaihdon jälkeen päätin mennä takaisin Ninalle, olihan se meikäläisen vakituinen hahmo kaikesta muusta viis! Takaisin tullessani oli taas hieman pimeämpää... Yö oli tulossa, yritin päästä epätoivoisesti trailerin katolle missä Ananas oli, Sara pääsi sinne ennen minua ja vedin herneet nenään Firelle, hitto on siinäkin estehevonen! Lähdin mökötämään tyypilliseen mökötyspaikkaani jota en todellakaan teille kerro, hähäää! Palasin vielä yhdessä vaiheessa takaisin Stevelle mutta olin jokseenkin niin kyrpiintynyt etten halunnut olla siellä vaan lähdin purkamaan agressiivista käytöstäni Maneesille, onneksi Fire kuunteli minua jälleen ja hyppeli esteitä nätisti ja korkealta, kyllä sen huomaa että ori nauttii esteistä enemmän kuin mistään muusta, semmoinen on Fire ei sille mitään voi.
Tässä välissä poistuin paikalta mutta palasin pian takaisin ja suuntasin Stevelle, Ananas oli ainoana paikalla ja hilluskelin siinä välillä kurkkien samalla youtubeen aina vähän välillä. Lopulta kun ajattelin lopettaa pelaamisen päätin mennä auton katolle, MUTTA HUPSIS. Ori hyppäsikin Trailerin katolle. Pitkästä aikaa Trailerin katolla ja se tuntui mukavalta, kehuin herraa hienosta hypystä ja poistuin paikalta...
Tänään kerkesin myös tehdä uuden videon... Klikkaa tästä koska tämä tyhmä blogi ei löydä sitä taaskaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti