tiistai 24. heinäkuuta 2012

Yötä "pösilöiden" seurassa

Se tunne kun lupaudut valvomaan ja menetkin pelaamaan SSO:ta hullujen seurassa, onhan meno aina yöllä vähän "hitaampaa" kuin päivällä koska kuka nut jaksaisi olla vireänä 24/7? Ei varmastikkaan kukaan. Mutta nyttensitten asiaan... Elikkäs Yötä/iltaa mitätääon(?) vietettiin Anastasian sekä Emilyn seurassa. Alettiin säheltämään vähän kaikkea kummaa noin alussa mutta kyllä se lopulta siitä. Päädyttiimpä ensimmäisenä piknikille, jota minähän en ole ostanut koskaan.. jostain syystä ne shillingit katoavat tuolta ilmaan liiankin kevyesti :D Hahaa... Nojaa.. Piknikin jälkeen pidettiin hieman höpötystuokiota Mystic Wagonilla sekä "lyhyttä" idlaus taukoa odotellessa että Emily palaisi takaisin. Tämämpä jälkeen hullut saivat idean vaihtaa yö pois ja lähdettiinkin lehdolle (joka olikin meikäläisen eka kerta siellä :D). Ainoa mitä voi sanoa että se on hirmuisen paljon erilainen kuin starshinessä.... Lisäksi maamerkki on helvetin pikselöitynyt, ja mua se häiritsi... ehkä liiaksikin.
Tämän homman jälkeen alkoi taas olla pientä sähellystä ja jokainen oli taas hieman hukkateillä :D No, eihän siinä... nopiaa kyllä muut löytyivät ja sitten kiipeiltiinkin taas silvergladen kaupan katoilla jonne Anastasialla näytti olevan "pieniä" vaikeuksia näin alkumetreillä, lopulta hänkin pääsi ylös ja alettiin jälleen pitää eriskummallista höpötystuokiota. Samalla yritin ehdotella Maratoonin juoksemista heikoin tuloksin, höhlä.... kerrankin olisin ollut sillä mielellä matkassa että juoksu tekisi poikaa... Emily oli kyllä valmis kyseiseen operaatiion... silti maratooni kahden kesken on yllättävän tylsää ._. uskokaa pois..
Tämän höpötystuokion ja muun sähläämisen jälkeen lähdettiinkin kohti Ufoa Anastasian kanssa, emily kuoli tässä välissä ja palasi takaisin kun me oltiin jo hetken sählätty Ufon luona, Ufolla ei paljoakaan sählinkiä eikä aikaa vietetty vaan seuraava kohde olikin jos tähtitorni... jossa valitettavasti tämä mun koneeni alkaa heittämään hevonvittua ja rupesikin tilttaamaan :S Eipä siinä muuta. Siinä kaikki mitä kolmikko saa aikaan yöllä, eipä kovin paljoa :'D Haha...Tässä kuitenkin kaksikon pyynnöstä vielä muutamia kuvia....
Että tälläistä tälläkertaa.. Ei muuta kuin moidoh~ :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti