sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kisahullu vai laiska idiootti?

 Voisiko sanoa että molemmat kuvastavat minua :D. Eli aluksi joudun taas pahoittelmaan laiskuuttani kun en ole jaksanu kirjoitella, olen ollut vähän muissa maailmoissa, myös soluun muutto on sekoittanut pelailuani toden teolla, mutta koitan nyt pyrkiä kirjoittelemaan ainakin näin viikonloppuisin kun olen kotona, niin kauan kun tätä voi vielä kodiksi sanoa.

Mutta en rupea sepittämään ja selittelemään asioita sen enempää vaan menemme suoraa tähän päivään. Päivä alkoi normaalisti tehtäviä tehdessä kunnes havahduin että tehtäviä, joista saa XP:tä ei enää ole. Melkein tapoin itseni, eih! Peli ei ole mtn jos ei saa XP tehtäviä, masennus iski. Noh, parasta vain toivoa että keskiviikon päivityksissä tulisi edes pari XP:tä nostavaa tehtävää koska 12 taso alkaa näyttää siltä että se alkaa olla jo takana. Eli luvassa on siis nyt pelkkää odottelua eikä sille voi mtn. Tänään on myös ollut pientä kisasählinkiä muitten clubilaisten kanssa, suomeksi sanottuna kisailua eri puolella jorvikia pääasiassa Vimpulan kanssa, sitäkin kesti niin kauan kunnes molemmat kyllästyivät, minä kyllästyin voittoihin ja Vimpu häviöihin :D. Tämän jälkeen värväsin äitini tilaamaan minulle star coinsseja kännykällä, joten nyt minulla oli käytössä 180 star coinssia koska omistin jo valmiiksi  4 coinssia, sillä määrällä tuli ostettua taas Pintelit (jo kolmannet omistamani pintelit), satulahuovan ja takin. Kaikki tietenkin punaisia, olivat niin ihania ja olen niitten perään jo kuolaillut hetken joten nyt päätin ne hankkia.
Tämän jälkeen aikaa kului sähläillessä maneesilla. Tässä vielä kuluneesta viikosta kuvia, josta en rupea sen enempää kertomaan.
Kiitos vielä Analle joka pakotti minut kirjoittamaan blogiin XD hahaa!


4 kommenttia:

 1. Millä pelillä teet nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko ohjelmaa millä kuvaan vai jotain muuta?

   Poista
 2. Että mikä peli tämä on? :) On muuten tosi hyvät tekstit ja blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Starstable online, http://www.starstable.com/

   Poista