tiistai 7. elokuuta 2012

Nipsunnapsun naps naps...

 Joo anteeksi tuo otsikko O_O ja toisenä myös anteeksi että olen ollut laiska/ liian kyrpiintynyt/ kiireinen kirjoittaakseni blogia pariin päivään, mutta toivottavasti nyt kerkeän kirjoitella jtn. Toissapäivänä en kirjoitellut videon takia ja eileen en kerinnyt + minua vitutti, mutta näin alkuun tässä video:
Enään olisi pikkuinen matka 12 levelille ja päässä suorastaan kuohuu, en millään jaksaisi odottaa! Miksi pelin tekijät ovat niin ilkeitä minulle ;_; ? Muttatosiaan, en rupea selittelemään kahta viimeisintä päivää joten siirrytään suoraa tähän päivään.
Tänään päivä alkoi normaalisti tehtävien teolla jossa piti säätää lancen ja maryn (vai mikäseoli?) kanssa joilta sainkin villapaidan jossa oli sydämmiä... JÄRKYTYS! Kuten moni on huomannut vihaan kaikkea söpöä... Olen enemmän rajuhko tyttö joka tykkää enemmän räjähtäneestä tyylistä, sellaisesta joka pomppaa kaikkien silmille ILMAN pinkkiä! Tietenkin siis myin paidan saman tien ja jatkoin tehtäviäni pellolla jonne piti istutella kaikemmoista ja kastella niitä yms. Noh, meinasinkin monta kertaa jäädä puimurin alle, hullu kuski! Voisi katsoa minne menee kun minä juoksen tehtäviä tekemässä, onneksi tajusin jättää Firen pellon reunaan niin vältettiin suurimmat riskit, olisihan se kauheaa kun puimuri liiskaisi Firen, hmmmm verta... anteeksi... O_o
Tämän peltohelvetin jälkeen lähdin tekemään muita tehtäviä joista ei taaskaan meinannut tulla yhtään mitään, failin paulinen radat niin lujaa että hermostuin Firelle ja jätin sen Noble riding trackin varrelle ja juoksin ilman sitä valedaleen pää kiehuen vihaa hevosta kohtaan, aasi ei voi juosta muutakuin tasaisella maalla... idiootti!
Myöhemmin kuitenkin tarvisin Fireä ja hain sen itselleni Lehdon avulla, sen jälkeen tein loppuja päivän tehtäviä mutta empä taaskaan pystynyt tekemään Firgroven ratoja tämän tyhmän koneen takia. Toivon mukaan saan uuden koneen... Toivon niin lujaa ;_;.
Tämän jälkeen siirryin pikkuhiljaa maneesille jossa pidimme melkoisen höpötyshelvetin jonka jälkeen meikän piti lähteä muualle. Myöhemmin palasin kello 8 jälkeen jossa Sara, Allu ja muut olivat tekemässä jonkinsortin näytelmää, kuitenkin projekti jäi kesken. Toivottavasti se sitten valmistuu huomenna, tämän jälkeen jouduin pois koneelta koska äiti halusi käydä koneella koska isä oli hajottanut vanhan koneemme. Kiitos idiootti! Tämän jälkeen palasin vielä sähläämään hetkeksi ja siinä kaikki.

Tässäpä kaikki tältä päivää, toivottavasti jaksan taas huomenna kirjoittaa, heipodeipo


2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Voisitko tehdä sellaisen postauksen missä kerrot tarkasti miten pääsee lehtoon? - Itse en löydä sinne tietä :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideastasi, voin sen toteuttaa lähiaikoina nyt kun on taas aihetta uuteen tekstiin :)

   Poista