lauantai 4. elokuuta 2012

Vilskettä ja melskettä

Tämä päivä alkoi omalta kohdalta normisti, tein päivän tehtävät ja koska kello oli 12 aamulla ei paikalla ollut ketään, olin sen verran tylsistynyt että päätin mennä pelaamaan Starshine nelosta, oli sielläkin vähän laiskana, mutta halusin nyt jokatapauksessa tänään ilmaista kaiken mitä olen pelannut, hehehe. Starshinessa en tehnyt mtn mielenkiintoista vaan juoksentelin ympäri pientä aluetta hepollani ja keräsin merkkejä, tulipa siitä kuvakin otettua..
Jepjep... Tässä kuvassa on vielä käytössä vanha hevoseni, tällä hetkellä omistan 8 levelisen punertavan hummalin jonka nimesin Firestariksi, kuvassa näkyvä hevonen kantoi nimeä Hoarfrost.

Tämän pelailun jälkeen palasin takaisin onlineen pelleilemään Ninalla, paikalla oli muitakin vihdoin :P Empä saanut niistä hetkistä kuvia ollenkaan joten siirrymme Discoon tästä hetipikaa. Lähdin alkujaan Pintaan jossa Allu odotteli jo valmiina, sitten huomasin ongelma joka minulla on ollut aina, EI DISCOVAATTEITA eikä tarpeeksi rahaa kunnon vaatteisiin, vetäisin sitten kaupasta turkoosit Discohousut koska olivat halvat niin en menettänyt hirveästi siihenkään rahaa xD. Sen jälkeen rupesin pähkäilemään minkälaisen paidan päälle laitan, enhän minä omista muutakuin sen mustan t-paidan jonka olen Felicityltä saanut sekä Moon t-paidan missä on se kissakuva :P. Noh valitsin sitten Mustan kun ei ollut aikaa juosta kaupoissa sen enempää. Tämän jälkeen menimme allun kanssa odottelemaan Discon aukeamista ja pian se aukesikin. Ensimmäisenä ryntäsin tanssilattialle ja sielläpä aika kuluikin oikein kunnolla
Eipä mennyt kauaa kun muitakin Clubilaisia alkoi tupsahdella yksi toisensa jälkeen paikalle, woohee! Pääsimmekin pelleilemään bugien kanssa tanssilattialla sekä tuolilla.
Noin tunnin tanssimisen jälkeen paikalle tupsahti mode joka olikin nimeltään Game master Lucia, havahduin vain parvekkeella töllöttelevään ihmiseen ja katsoin nimeä tarkemmin. Kipittelin moden luo ja pian hänen luonaan oli suurinpiirtein kaikki :D Ainakin moni meidän clubilainen.

 Pian tämän jälkeen Lucia sanoi olevansa kiireinen ja poistui pian paikalta, touhu jatkui sen jälkeen rauhallisena, kävimme myös tässä välissä Allun ja Vimpulan kanssa pienellä maastoreissulla, takaisin tullessamme päädyimme kinaan parin suomalaisen kanssa. Tosi lapsellistä käytöstä heiltä! En olisi ajatellutkaan että sivustolle tulee näin huonosti käyttäytyväisiä ihmisiä, hävetkää! Tyypilliseen tapaan en jaksanut tappelua kauaa ja lähdin pois paikalta, pian palasin takaisin Cafelle kun kuulin clubilaisten sanoneen että olivat lähteneet. Jos tuntisin tuon kaksikon repisin heiltä hiukset päästä!

Näiden tapahtumien jälkeen tilanne rauhoittui ja poistuin paikalta, koitin poissaollessani pelata muita pelejä koneella mutta turhaan, sitten löysin jonkun ihan älyttömän peli tallinin etusivulta, pakkohan sitä oli kokeilla.. Ei hitto muistutti ihan Minecraftia... Huhhuh, peli kyllä oli aika mielenkiintoinen mutten nähnyt siinä mitään järkeä, kuitenkin pelasin peliä kolme tuntia kunnes tajusin että uusi päivä oli tullut onlineen, kävin tekemässä päivittäisen joita oli ruhtinaalliset YKSI. Helvetin 11 leveli, XP palkki ei kyllä liikkunut milliäkään tänään. Noh, huomenna saattekin nähdä muodonmuutoksen hahmollani, huomiseen taas!

ps. Kuten huomasitte olin laiska enkä jaksanut muokata kuvia, älkää tappako mua ;_;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti