sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Call me maybe~ ;)) *vink vink*

 Sanokaa pervoks jos huvittaa ;D Hehehee, mutta pakko myöntää että olen pervo pahimmasta päästä :<< Mihiiii, kuitenkin. Tämä viikko on kulunut ma-to netin kanssa takkuamiseen ja raivoamiseen jolloin en ole keskittynyt mihinkään muuhun kuin tehtäviin, unohdin jopa yhtenä päivänä ruokkia Firen, poika ei tykännyt minusta seuraavana päivänä ollenkaan :< Anteeksi kultani. Kuitenkin.... Tämä päivitys tulee pääasiassa tulemaan pe-su väliseltä ajalta, koska en saanut aikaiseksi päivittää eileen enkä toissapäivänä, olisin kyllä mutta.... vanhemmat >:S. Kuitenkin nyt riittää jaarittelut ja let's go!!

-Perjantai-

Kuten jo sanoin aloitamme nyt perjantaista ;DDD Ensimmäinen päivä jolloin kerkesin hillumaan kunnolla uuden levelini kanssa, 13 levu ei kyllä tunnu mitenkään hääppöiseltä koska itselleni se ei tuonut mtn erikoista, en ole kovin innostunut level 13 tavaroista, helkutin kalliita ja huonoja :S. Keksimpä sinä päivänä tyylin Itselleni ja Firelle jonka vielä toteutan, tässä en vielä sitä mene teille paljastamaan, osa clubilaisista varmaan voi jo arvata sen... ehkä? Kuitenkin perjantaina tuli hilluiltua osittain vimpulan kanssa kun autoin häntä löytämään secret locationeita, tämän jälkeen lähdin seikkailemaan kaikkialle muualle ja kuvailin meitä vähän sieltä sun täältä. Tämän jälkeen päätin jättää hevoseni Goldenin talliin ja painelin juosten moorlandin tallille, eipä kauaa ollut moorissa kun tuli jo Fireä ikävä, aloittelijat näemmä talloivat minua toden teolla ja seurasivat minua koko ajan, pelottavia ihmisiä. Tämän jälkeen törmäsin Maneesilla uuteen tuttavuuteen, brittiin :D. Siistiä! Tämä tietenkin ihmetteli miten olin joka radalla ensimmäisenä... öööööö?? Ihan kun osaisin selittää :D Skills needed ei muuta XD, pian tämäkin kysyi että olinko löytänyt kaikki secret locationit, ystävällisenä vastasin kyllä ja hän pyysi minua näyttämään paikkoja joissa hän ei ollut käynyt. Näytin hänelle paikkoja kunnes tuli viimeisen aika, ajatuskatko, en millään muistanut missä kyseinen oli. Pitkän eestaas ramppaamisen jälkeen tajusin että hitto se on Valedale laken lähettyvillä oleva paikka joka oli SAMA kuin minkä näytin vimpulle, hävetti hieman voin sanoa sen. Pian tämän jälkeen päädyin kisaamaan hänen ystäviensä kanssa jotka kadehtivat nopeuttani, ih ei se ole niin iso juttu! C'mon oikeesti, jos joku on nopeampi se ei tarkoita että on parempi, uskokaa pois.
Tämän jälkeen aikaa kului kaikemmoiseen säätöön ja muistaakseni jopa poistuin pelistä tässä välin, palasin illemmalla discoon muitten kanssa, mutta en ollut kovin tanssituulella. Sekoilin pääasiassa pintan läheisyydessä kun tanssiminen ei kiinnostanut, piakkoin sen jälkeen poistuin pelistä.

-Lauantai-

Tämä päivä kului taasen säätöön... ja ostoksiin :DDD Ja ostot menivät pääasiassa rakkaalle Firelleni, ostin orille kolme satulaa ja kolmet suitsen, sekä itselleni ruskehtavan takin jonka näette yläkuvassa. Muuhun sitten ei meinannut ollakkaan rahaa, hyvä jos heinät sain ostettua oriille, jäipä käteen kokonaiset 3 star coinssia ja 2 shillinkiä, RICH BITCH!

Illalla suurin osa clubilaisista oli aikamoisissa pärinöissä pintalla, melkein kaikki paikalla olevat hullut juoksivat ympyrää pintan suihkulähteellä, paikalla oli muitakin jotka varmasti luulivat meitä hulluiksi XD. Ei sille voi mitään jos menee vähän astetta lujempaa, tämän jälkeen meidän oli tarkoitus mennä moorlandiin picnikille mutta asia päätyi sekoiluun yms. sähläilyyn ja suurin osa oli pihalla asioista. Ana alias ananassalaatti "halaili" rakkaan ydriksensä luona, minä siellä sun täällä kunnes Joshin nähdessäni menin sen luokse >w< Ja muut sitten olivatkin asioista täysin pihalla :D. Pian jutut rauhoittuivat ja minäkin poistuin paikalta.
Moi raksu :>> Äläkä tapa mua :<

 Mun mies, pitäkää likaiset tassunne irti!

-Sunnuntai-

Päivä alkoi niinkuin muutkin päivät, kunnes fiksut (minä ja huhtikuu) saimme idean kiivetä Valedale laken sekä Firgroven väliselle vuorelle, helpostihan se sujui ja pian komeilimme molemmat korkeimmassa mahdollisessa kohdassa jonne voi vaan päästä, näköala oli aika hieno ja kiipeämisen arvoinen. Sitten alasmeno... olikin jo toinen asia, vuoristo oli aikamoinen liukumäki, pääsimpä pois sieltä kun kuolin, Fire parka joutuu kärsimään huonossa maastossa hullun ratsastajan ohjastamana. Tämän jälkeen menin seikkailemaan alueille jossa oli lunta, haluaisin lunta peliin! Olisi niin ihanaa, jos pelissä avautuu paikka jossa on lunta niin muutan sinne asumaan XD. Tämän jälkeen kerkesi taas tapahtumaan vähän kaikenlaista, joista en muista mtn.....
 Myöhemmin Sara oli pitämässä maastotuntia, joka päättyi vähän huonosti XD, olin pukeutunut aloittelijoiden varusteisiin ja muut clubilaiset naureskelivat minulle toden teolla, osa ei ollu jopa tunnistaa minua, äh c'moon! Fire käyttäytyi maastossa rauhallisesti ja se suorastaan nukkui.. ainakin hetken kunnes vimpulan hevonen muuttui seoksi, tämän jälkeen Fire alkoi käyttäytyä agressiivisesti ja kiukkuisesti vimpulan hevosen puruvoimalla aasini lähti kaikista henkseleistään irti, mahtavaa kiitos tästä! Tämän jälkeen maastotunti loppui lyhyeen, olisihan se pitänyt arvata... Loppupäivästä kuvailin Fireä ja loin uuden hahmon josta tulee esittelyä myöhemmin. Lisäksi epäilen että Nova Silverfield poistuu käytöstäni koska unohdin sähköpostin XD. Okei siinä taisi olla kaikki mitä tapahtui, nähdäämpä taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti