tiistai 11. syyskuuta 2012

Pinkki Emohuumeissa

Sorisorisori en millään jaksanut sunnuntaina kirjottaa joten nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kirjoitella, ongelmana... en muista enää mtn, siis oikeesti :D. Kohta pitäis tilailla taas uutta star rideriä ja viimeinkin keksin poikamaisen rusetin Firelle joka sopisi sille >D Hintava se kyllä on joten saa nähdä. Muttaaaaaaa..... viikonlopusta ei ole mtn muistikuvaa enää joten pikkasen vaikea kertoa, kuitenkin viikonloppuni alkoi jo torstai illalla kun tulin kuumeeseen joten onneksi kerkesin tehdä sen päivän tehtävät, kiirettä kyllä vähän oli mutta mikäs siinä. Kuitenkin perjantaina törmäsin taasen Game masteriin, mutta en Luciaan vaan Vendelaan, joka ilmeisimmin idlesi kun ei liikkunut ja kökötti Minkan luoka kuin patsas, räpsin kaksikosta varmaan tuhat kuvaa ja ihmettelin samalla kun hän ei liiku mihinkään, kuitenkin kyllästyin hänen ympärillä pörräämiseen ja lähdin muualle tekemään  tehtäviä.
 Guumailmaballojaah
Ja mukavan lyhytmuistisena päivän töitten jälkeisestä ajasta en muista mitään vaikka parhaillani selailen viikonlopun kuvia... JES, ihanaa voisko joku antaa mun aivot takas? Paitsi ilta muistuu mieleen liiankin hyvin..... alemmasta kuvasta huomaa että muutamalla idiootilla meni taas enemmän kuin lujaa, pukeiduimme samoihin vaatteisiin ja kipitimme Pintalle sekoilemaan, saimme kyllä vähän väliä kummaksuvia katseita, ei se mtn vauhti korvaa laadun! Ilta sujui mm. Picnikillä, jorpakoiden ylityksessä sun muussa sählingissä mitä vaan tuli pieniin päihimme ideaa.
Sithen siirryimme lauantaihin.. EMOTUKKA PALASI LUOKSEMME! <3 Kyllä, alkoi tuo letti sen verran v!77uttaa että oli pakko päästä siitä eroon, se ei sopinu mun persoonaan sitten yhtään ;D. Samana päivänä ana myös vaihtoi hiustukkaansa, sunnuntaista en ottanut yhtäkään kuvaa joten siitä en oikein osaa selostaa :< Eipä muuta... Täshä vielä kuvia ;D
Homoja äidin oomme kaikki :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti