sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hienoa säätöä ._. Taino....

Hihii Heippa taasen kaikki XD, tämä viikko on kulunut suoraan sanottuna koneeni kirjaimelliseen hakkaamiseen ja nyt olenkin romuttanut sen totaalisesti, hups... Eli käytössä nyt seuraavat kaksi viikkoa äitin kone ja isoveliltä saatu tikku. WOHOO!!! Elikkä netti toimii ja peli toimii ja kaikki on taas hyvin, loppu. Noei, sori oon ihan sekaisin taasen, mutta nyt asiaan.

Eileen tuli ostettua kännykällä yli nelisensataa sc ja saimpa ostettua kaikkea maan ja taivaan väliltä Tanialle ja Takalle, sekä tänään tulleilla sc ostin valkoisen huovan ja mustat suitset timanteilla, hemmottelen tuota oria hyihyi! Kuitenkin, eileen menin taas pitämään mykkäkoulua clubissa, oli sen verran vittuuntunut olo tuosta koneesta sun muusta, vielä tänäpäivänäkin olin suoraan sanottuna saatanan kiukkuinen mutta laannuin sitten loppujen lopuksi, anteeksi olen hirrrrrrrrvee immeinen >D. Muttajoo, tämä päivä kului mykkäkouluillessa jolloin yritin vääntää takalla edes jonkinsortin koulua steven kentällä (laitumella), ori kulki ekaksi vähän sinne sun tänne kunnes rupesin muistelemaan monen vuoden takaista rataa mitä olen joskus mennyt oikean elämän kisoissa. Myöhemmin sitten olin (jälleen) saanut tarpeekseni mykkäkoulusta ja möläytin chattiin jonkinsorttista "shsofhuofihusahiusag" paskaa, se on mun tyyli sanoa 'nyt riittää tää'.
Tämän jälkeen oli pientä sähellystä sun muuta jammailua, heh..... Mutta sitten saimme jonkinsortin pälli-idean anan kanssa kuvailla jotain ihmeellisiä kuvia minusta ja Takasta hyppimässä "tulikukkien" yli, noh... alempana kuvia mitä saimme aikaan, ja vähän muutakin tästä päivästä koska eilisen päivät ovat pelkkiä maneesissa pyörimistä ja ragemista XD.
 Amatööri....
Siellä se lentää o_o
 "Me ollaan pissiksii, hei kai sen nyt huomaa teini siskoksii!" ;)


JEIJ, ja hei WOW kiitos kaikille 13 lukialle O_O uskomatonta,kiitoskiitos >w<!!!  Rakastan teitä!

2 kommenttia:

  1. Ihania noi tummanpunaset kamat :o :DD

    http://backtojorvik.blogspot.fi/

    VastaaPoista