torstai 18. lokakuuta 2012

SSO - "The best virtual horse game for girls and BOYS(?!?!?!)" O_O''

 Keheheee, repeämisen arvoinen suoritus... Jonka pystyy lukemaan sso:n omalta sivustolta. Muttanyt en jää tuohon otsikkoon jummaan vaan tuota.... osa ihmettelee vähän tätä mun "laiskahkoa" päivittelyä joka on totta, olen ollut koulun alattua todella laiska löntys päivittämään näitä, lisäksi ei oo ollu mtn maatamullistavaa, se on tosi tympiää tulla blogiin kirjoittamaan jtn "noh... tänään oli vähä tylsää mutta tein sitä ja tätä...", Helvetti! Jos jotain päivitän nii yritän saada ASIAA mahtumaan.... Muttakuiteskin, tästä se alkaa ._.

Tänään oli siis keskiviikko, mun pään mukaan se on keksiviikko koska silloo tekee mieli keksiä ja sek...... JOOEI. Niin... Eli tyypilliseen tapaan keksinä tulee päivityksen sso:hon, jotka olivatki tänää pari tuntia myöhässä, sitä sitten odotellessa ja ihmetellessä. Ajattelin ennen päivitystä saada goldin hommat (paitsi radat) valmiiksi ja sen jälkeen menisin muualle pelaamaan. Olin omalla ajallani valmis näissä hommissa mutta päivitystä ei näkynyt, saimpa sitten ihmetellä asiaa Jenslerssin  ja Ellan kanssa, yleensähän 3 aikaa päivitykse ovat valmiita, jolloin päivitystä ei vieläkään näkynyt, päätin kipaista alakerrassa ja kun tulin takaisin peli sanoi menevänsä kiinni 5 minuutin kuluttua, jo oli aikakin!
 Oli sitäkin siinä pari tuntia odoteltu ja ihmetelty, päivitys kesti suunnilleen puolitoista tuntia vai tunnin emmiemuista. Jonka jälkeen juoksenneltiin goldissa kuin päättömät kanat, mutta sinänsä on mukavaa saada jotain tekemistä. Tehtävä alkoi Valedalesta jota edelleen vihaan sydämmeni pohjasta kukkakimppujen sun muiden "ällötysten" takia. Sen jälkeen vuorossa oli kaikkea muuta härpättämistä mm. Noitien pakenemista. Jumaliste oli kamala kokemus, lähipiti tilanteita sattui pakomatkalla monia ja osan niistä voitte huomata alempana löytyvästä videosta.
 Questien jälkeen oli järjellä kaikkein ärsyttävimmät... RADAT! Aloitin omaan tapaani Maneesilla raksupoksuttaen Firen kanssa esteitten yli pariin otteeseen jonka jälkeen siirryin järjestyksessä muille radoille kunnes vastaan tuli Valedale laken rata, loppumatkassa rataa rupesin ihmettelemään veden loisketta, herrajumala! Valedale lakelle oli ilmestynyt vesiputous johon rakastuin korviani myöten sekä polku.... Ties minne se johtaa, ensi viikolla varmasti siitäkin saa tietoa, kaikista eniten toivon uutta aluetta josta olen ragenut muille jo muutaman kuukauden :D. Jos hyvin käy niin ensi viikolla tutkitaan korvat hörössä uutta aluetta, tosin ei koskaan kannata toivoa liikoja, aina voi pettyä ja itse olen pettynyt jo pariin otteeseen.
Kuitenkin takaisin tähän vesiputoukseen, tietysti hämmennyin asiasta sen verran lujaa että möläytin välittömästi clubilaisille asiasta ja osa tuli perässäni katsomaan tätä, epäilyksen ja toiveet tietenkin samoina. Tämän jälkeen taiteilimme itsemme suihkulähteen alle pieneen suihkuun Michellen, Ellan sekä Wilman (jota pelasi Jens) kanssa. Tämän jälkeen menin säätämään radat loppuun ja.... yllätysyllätys muusta illasta en muista muutakuin hienon maastoillan.... todella, saakeli tuon muulin kanssa ei oo ennenkää pelänny autoja mutta sitten kun ollaan menossa ja yritetään näyttää edes jonkimmoista arvoa niin herra on sillä päällä menossa että "gkkfdölkasl'äöl AUTO" *juoksee pusikkoon häntä koipien välissä*.... Että tälläistä pitkää pätkää tänään... Ja sori nuo mun sanasekoilut yms... Kello on 2:23 ja meikä vääntää täällä hienosti jotain tekstii, Sayonara!

 Sitten KUVIEN VUORO!

 Käde irti musta D:: PEDOFIILI!
 
 Sehän on kuin lumikki ja 7 kääpiöö
 Okei mikä tää on?
Saaks mä olla sun linnunpelätin? C:

1 kommentti: