tiistai 15. tammikuuta 2013

Hiljaista....

Pistän nytten eilisen blogipäivityksen kun ei jaksanut vain eileen.

Päivä alkoi normaalisti, menin tietysti ekana Kiralle pelailemaan vaikka tein sillä kaikki hommat yöllä, no mikäs siinä. Kirahan oppikin sinä yönä hyppäämään, ja nyt mua ei estä kukaan, MUAHAHAHAH!!!!! Tosiaan.... joten hihhuloin Kiralla ympäriinsä kuolaamassa kauppoja siellä sun täällä katsoen miten ne pukisi Kiraa tai Hullukatsetta (keksikää nyt jukolauta joku lempinimi XDDDD). Päätikin sitte että lauantain tulevat star coinssit voisi käyttää harmaaseen silinterihattuun kun on Nipalla mennyt tottumaan siihen että silinterihattu tilanteessa kuin tilanteessa -__- (kiitos siitä kuuluu analle).  Hetken hilluttuani ja clubilaisille pälättäen siirryin Nipalle tekemään pikkuhommia, elikkä siis tallihommia, druid tehtäviä ja kalastusta.. 

No eipä siinä kauaa mennyt kun olin saanut ne tehtyä ja samalla totesin että "mihis clubilaiset meni?" Noh... Soppa ja Ellu karkas jonnekki jumalan selän taa ja jätti mut yksin :') Tosi reilua hei XD. Sen jälkeen menin takkuamaan Sony vegasin kanssa ja siinä meinasikin todella palaa käämi joten sammutin sen ja menin Kiralle pimpuloimaan, eipä aikaakaan kun sain ilmoituksen Championshipistä, ja päätimpä sitten mennä Kiralla mokaamaan oikein kunnolla... ja sen tein:
Hih piirtäminen on kivempaa ^w^ Kun ei ollut kuvia kisasta. Ja kyllä... tuo oikeasti tapahtui u_u''

Kisan jälkeen naureskelin itsekseni että mitäs perkuletta tässä tapahtui, mokia tuli niin paljon että konikin meinasi kuolla, kamala omistaja 8(.


Tämän jälkeen hilluinkin siellä sun täälä kunnes rupesin höpöttelemään Michellen kanssa naamakirjaisessa ja lähdin hänen kanssaan katsomaan valen lähettyville uudempia paikkoja, ja niistä en sitten tajunnutkaan oottaa kuvia... Muttanyt! Mulla loppuu kirjoitusaika ja tunti alkaa joten... tässä kuvat:


 hihihihii XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti