torstai 7. maaliskuuta 2013

Ei kai täs muu auta...

Niin... Et ei kai muu auta ku lopettaa blogin pitäminen tai alottaa koko paska alusta,
fiilikset maassa oon viimese viikon kuunnellu vai haukkuja ihmisiltä 
joitten kans en oo missää tekemisis enkä oo koskaa jutellu tai mitään muuta vastaavaa...

Okei.... nyt selitän oman versioni asiasta.... sanokaa mitä sanotte mun mielipiteet asioista ei muutu vaikka niitä kuinka yrittäisi, sille ei nyt mahda mitään ja jos jollakin on jotai sellasia ihmisiä vastaan jolla on omia mielipiteitä asiosta nii menkää vaikka joulupukille inisemään, koska sitä tuskin jaksaa kukaan vähäjärkinen, en myöskään siis minä.

Nojaa.... Siis

Kaikki alko joskuuus 2012 vuoden joulukuussa (en muista enne vai jälkee joulun) ku pidin vielä Shadow Hoovesia, jotenki pelaaminen ei vaa mua silloo napannu yhtään ja sanoin taukoilevani hieman, tietenkin siitä vedettiin pienesti herneet nenään. Yksi clubilaisista, Emma Winterforce loi uuden clubin ja sanoi ottavansha kavioiden clubilaiset omaansa, tietenki mä todella hienosti tein semmose päätöksen 4 aikaa aamulla väsyksissäni että "noni nyt vittu riittää" ja painoinkin clubista poistonappia ._.''. TIEDÄN ETTÄ SE OLI VIRHE.... muttakun PERKELE!! D< Kyrsi silloon vaa nii lujaa... Sen jälkeen takkuiltiin siellä sun täällä itkemässä ja raivoamassa ympäriinsä jolloin Saga tutummi Gaga loi väliaikaisclubin jossa myöhemmin sovimme että luon uuden clubin... No kappas! Eipäs Shadow Hoovesin nimeä enää saatukaan otettua kun yksi toisen maalainen ukkeli sen pölli... Kun en saanut kyseistä nimeä päädyin nimeen Lightning Runners, jonka nimestä en itse pitänyt, surkeaa... Kumminkin Shadow Hoovesin kopioclubi saatiin poistettua ja eipä siinä kauaa mennyt kun yksi ENTINEN kaverini pelistä loi sen nimisen clubin, aloin häneltä sitten ystävällisesti anoa että "voisitko keksiä clubinimesi itse, toisten nimien kopiointi tekee vain vihaiseksi kaikki?" sitten tämä enkkuheppu veti asiasta kauheat raget ja ignori mut sekä Anan joka oli silloin mun kanssa puhumassa hänelle.. Seuraavana päivänä tämä ukkelli tuli pyytämään minulta anteeksi ja sanoi poistaneensa clubin... Ajattelin että no jos lauantaina sitten saatais nimi takas... No vittu ei... eikä enää varmaan saadakkaan, viikkojen takkuamisen jälkeen olin ihan helvetin täynnä rumaa clubinimeä ja ilmoitin clubilaisille että nimen uudistus tapahtukoon silloo ja silloo jnejnejne. Noh, saatiimpa sitte aikaan nykyinen clubinimi Shadow Friends... josta ilmeisesti muut ihmiset ovat keksineet kaikenlaista...  Ennen tämän nykyisen clubin luontia olin helvetin herkillä koska mummuni oli saanut syövän ja suutuin melkein joka asiasta, ja hermostuneimmaksi minut sai tuon anteeksipyytävän enkkulaisen viimeiset sanat (kyllä se suuttu mulle toisen kerran, koska en tiennyt paljon yksi satula maksaa firgrovessa.... lapsiko?) minulle olivat "mä toivon et sun mummus kuolee!" Mutta mikäs siinä... Olipas pitkä teksti, eikä se edes liittynyt aiheeseen mistä meinaan puhua... LOL!

No sitten... sitä mitä multa on kysytty... miks vihaat kotkia?!?
Ööö.... Nyt kun asiaa tarkemmin olen katsonut en ole löytänyt vihalleni mitään syytä... mutta jos katson siltä negatiiviselta kannalta jonka löydän aina.. on se että olen kuullut että minua on clubin toimesta pilkattu, tämä ei tietenkään koske kaikkia siellä clubissa olevia, tunnen osan clubissa oleskelevista tyypeistä ja mielestäni he vaikuttavat mukavilta... ja nyt on mun vuoro sanoo yks juttu...  
SONYA GREENLAND! Jos ees sattumoisin luet tätä, niin ottaisikko yhteyttä? Tahtoo keskustellalalallalalalaa lalalaa~ :D

 sitten toinen .... Vittu miks ryöstät toisten clubilaisia?!?! ... Oonko jossain vaiheessa tehnyt näin? En missään nimessä ota toisten clubista clubilaisia mukaan elleivät he ITSE sitä tahdo, en siis ota kenenkään clubista ketään omasta tahdostani vaan eikö se ole niin että kuka tahansa saa valita minne kuuluu?  

Mitä vielä...? Aivan

Nina Southbell hakkeroi peliä kun se on joka radal eka!!!
... En kyllä ymmärrä tätä väitettä ollenkaan, pelaan radoilla normaalisti kuten muutkin, mitä siihen sitten muka vaaditaan?? 
- Taitoa, nopeutta, hyvät varusteet, kokemusta ja ripauksen onnea.
+ Jos tarkkaan katsomme ratoja, en ole lähes jokaisessa ensimmäinen, lisäksi kisaan silloin kun itseäni huvittaa ja kun tarve vaatii, en kisaa halutakseni olla rikas tai kuuluisa vaan kyse on tarpeesta, sekä saahan ihminen joskus harjoitella hieman? 

Nina on 12 -vuotias hikkepenikka joka saa kaiken mitä haluaa!
:'DD Haha! ikä täsmäs... tai sitten ei, olen siis todellisesti ottaen syntynyt vuonna 1996 huhtikuussa, tarkemmin vuoden 1996 päivänä jona synnyin oli pääsiäinen, semmoisenkin vinkin voin antaa että  nimi on alun perin lyhentymä Emiliasta ja Kamillasta :DD Domdom! Ja... Itse en todellakaan saa kaikkea mitä haluan, saan kerran kuukaudessa ostaa n. 6 eurolla jotain pientä kivaa nettipeleihin ja sillee, erikoisina aikoina enemmän :P. Ja tietenkin rahat menevät omasta lompakosta... ihmekkään ku on aina Matti kukkarossa >.o''

Olikohan siinä suurin osa... Wow tekstistä tuli piiitkää 8D  Varmaa pisin ikinä... hups....
Okei! Siiteeeen ... ei tässä muuta, jos on kysyttävää niin kysymiset voi laittaa tän postauksen alle vastaan mielelläni :P

~ Nina Southbell
tutuille Nipa.

3 kommenttia:

 1. Vaikka miten ärsyttäis, ni eihän siinä muuta voi kun antaa sen kaiken paskan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos... :D SSO se vaan on. Ite pelaan nykyään täysin itsenäisesti kun klubeissa on aina jotain skismaa.

  VastaaPoista
 2. Tasha on aivan oikees. Ei niistä tarte välittää. Juokse vaa karkuun kun oot niin nopia! (: Mie ainaski pidän SSO:n pelaamisen ihan rentona harrastuksena :D
  Todellakin tuo haukkuminen on aikas...törkeää. Ja vielä tuo klubin nimen kopioiminen... Elä tapa ihtees vaikka et oo ees meinannu. Kato elokuvia, työnnä se läppäri syliin ja mee nojatuoliin takan etee. Tilaa starcoinseja ja shoppaile. Mee kiipeilee johonkin vuorille yms. Tee kaikkee kivaa ja ota rennosti ya! Kaverit jelppii. Pidä chatti kiinni (no paitsi klubi- ja friendchat) ELÄ VÄLITÄ NIISTÄ!! JUOKSE KARKUUUUN! U.U Mie en ainaskaa sais sua kiinni ;)

  Voimia sulle Nibabbibibiba kebabu (::
  Tästä tuli kauhia romaani...ja vähän outokin xD

  terkuin Jellynen alias Kellynen

  P.S oonksmie siun url-tuttu? 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos tästä :D Pidän muistis, ja en tiä

   (+ sori poistin eilee anonyymit käytöstä)

   Poista