sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

PAITAAH!

 Kyllä, nyt otin niskasta kiinni ja teen kunnollisen blogipäivityksen, wohoo!

Päivä lähti normaalisti matkaan, tein tallihommat ympäriinsä, vaihdoin tukan ja meikin... Annie sun syy tuo meikki 8D kunnes muistin yhden asian.... PAITA!!! Kyllä... goldissa oleva valkoinen merimiespaita joka rupes mua eileen vaivaamaan todenteolla kun ei sitä ollukkaa mun kaapissa, pakkohan se olisi siis tänään saada 8D, joten tallihommien jälkeen huomasin että hups ei ookkaa tarpeeks rahaa vielä, päälle 1000 shillinkiä puuttui... lähdimpä sitten paitaa himoiten juoksemaan ratoja, ekaks olin sillee et okei otan iha rauhas mutta se sitte lähtiki taas käsistä -_-'' Eli rupesinkin taas riehumaan radoilla ja sain pari uutta enkkaa ja aika monta kuukauden parasta XD.

Tämän jälkeen ei mulla vieläkää ollu tarpeeks rahaa, puuttui alle 400 shillinkiä.... FUCK!
Noh aattelin että tienaan sen nätisti champissa joten päätin sillävälin kuvailla siellä sun täällä odotellen kello 6 aikataulua. tyksin tästä kuvasta C: sehän on myös ny blogin yläkuvana <3
 Ei tainnu eiliset häät olla hyväks, pää täynnä pää täynnä...
 Voi raukkaa C: tahdonvoima on ainakin suuri
 Päädyin kuvaamaan susia o3o Hihi söpöjä ne oli muttei millää meinannu olla mun kas yhteistyös D: Aina ku halusin waihtaa kuvakulmaa tai muuta jäin sudesta jälkeen ja kun otin sen kiinni se ulvoi mulle taas... sitten jouduin odottamaan taas pari minuuttia että karvatassu alkaisi uudestaan vaeltaal.
 Ja vihdoinkin kello oli kuus, hermostuneena möllötin tutulla paikallani champissa, osallistumispaikan perällä korotetuilla kivillä jonne harva tulee C: se on meikän lempipaikka odotella kun ei joudu tallatuksi, harmillisesti joskus meinaavat hyppiä päälle, mutta yksikään ulkopuolinen ei oo vielä onnistunu XD Clubilaiset sen sijaan on.
 Ja voitto tuli :)
 XD Paitaa hakemassa hymy korvissa

Siinäpä se paita on :D Hihii, ja eikun discoon leikkimään puuhapeteä
 moi kotka :D
 :ooo Mistä näitä kotkia tulee?
 Nipa kaatuu ._.''
Ja sitten olikin ruoka XD Huomatkaa miun komia tanssipuku :'D 
Nojoo turha dissata omaa pukua, itte tykkään tuosta ihan sikana, addiktio noihin kenkiin... JA TUO PAITAA!!!!123
Taisin taas käydä jossain kuvailemassa.... :/
  kello 8 champin odottelua....
puhuttiin painosta enne kisaa... jepjep.
 APUN MAKKARAT!!!!!

Loppupäivä menikin sitten discossa, tuossa vielä pari kuvaa siitä c: Eipä sitten muuta tapahtunutkaan
 Gaga tuli ahdistelee ;;
 :DD
Laaw juu <33333

3 kommenttia: