sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ratsastusta ja RAMIII(jafirelol) (/^w^)/

 Noniin! Kun en jaksanut aamuyöllä eileen enää kirjoitella blogia, niin kirjoittelen nyt :D.
Elikkäs päivästä... 
Aloitin tekemään questeja normisti, kerkesinkin tehdä muutaman kunnes Ellu kysyi haluaisiko joku tulla tunneille, tietysti! Viimeksi clubissa ollut "kunnollista" tunninpitoa jossa itse olen ollut mukana on ollut tosi kauan, tunti meni hyvin ja sen jälkeen jatkoin dailyt sun muut loppuun.
Välissä olikin champpi ja sen jälkeen jäljellä oli enää vale ja firgrove.
Tämän jälkeen, sain taas todella "viisaan" idean ja päätin kokeilla erilaisia tyylejä... no eihän se loppunut hyvin :'D. Hiusten vaihtumisen välissä Annie piti ratsitunnin maneesilla, ja ihan mukavaa oli.  Meikki/hius reissulta palasin 290sc köyhempänä ja tyylin vaihtumisprosentti oli kaunis pyöreä 0. Joko mun aivot on pölöt tai sitten tuolle ei oikeasti sovi mikään muu kuin emoletti.Tämän jälkeen clubilaiset kinuivat lisää ratsitunteja joten Annie päätti pitää Marleylla tunnin owo, huehue. Jonne päätinkin sitten puolikokeilu mielessä ottaa Ramin, ja tunti meni semihyvin, orilla on ainainen kiire varsinkin jos hypätään kaksi estettä, kiihdytystä siis tulee enemmän kuin laki sallii.
 Tunnin jälkeen pidimme pienen picnicin ja rynnimme champpiin.Champin jälkeen Annie lupasi pitää meikäläiselle ja Ramille yksityistunnin Goldin estekentällä, se meni paremmin kun odotin, ajattelin että Rami on jo tarpeeksi sekaisin että se ryntäilisi ympäriinsä. Ei sen puoleen muuta kuin pientä kiihdyttelyä ja 1 kielto. Otuksen selässä saa kyllä miettiä kaksi kertaa että mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.

JA VIIMEISEKSI, Päätimme vielä pitää koulutunnin Maneesilla ja otin Firen alleni, tunnin jälkeen menimme makkaralle ja ennen tuntia muistinkin että fire oli täyttäny 13.8 vuosia :'3 Meheh, onnea hölmö heppani. <3

Busted XD

Siinä olikin kaikki :D


3 kommenttia: