lauantai 19. lokakuuta 2013

Sun uskottavuutes vaa laskee, Minna.


Jaa mitä vielä? Tiesikkö että puhut kokoajan ittestäsi kun lähettelet tälläistä potaskaa musta tai jostaki muista, voisit vähän ymmärtää jo pikkuhiljaa että olen todistanut moniin kertoihin että en tuollasta soopaa tee, toisinkuin sinä itse. "En oo syytelly ketää turhaan enkä niin tekis", valehtelet vaa kaikille. Ja mitä helvetin videioita, tiesitkö että oman koneen "lagivuuteen" ei voi vaikuttaa ja sen näkee avaamalla optionssit ja katsomalla nuo fraps per second- jutut (FPS) se kertoo kuinka nopeasti koneesi pystyy pyörittämään kyseistä peliä, ja sitä ei niin vaan voi millään videoilla pienentää, itsellä se on parhaimmistolla 60 - 80 sekunnissa, joten on ihan turha mennä väittelemään tuollasta potaskaa muille. Jos et ole huomannut niin olet saanut aika paljon vihamiehiä tuolla käytöksellä, eikö ois jo aika tajuta mikä on oikein ja mikä ei? Häpeiäisit. Kiitos.


9 kommenttia:

 1. ei v*ttu. ei kyl Minnasemme enää parempaa keksi.

  VastaaPoista
 2. Tuo maili tuossa tarkoitti sinua Nina jos et älynnyt, nyt älyät. Sen voin myöntää että olin ennen hakkeri Fraps ohjelman avulla, mutta en enää kun tajusin miten lapsellista se onkin, ja muutenkin ihan tyhmää. Katsoinpas tuota Harvest Countien Jorvik Stables Competion:issa sun top everin. Enemmän se näyttää siltä että SINÄ sen olet huijannut radan, mutta en rupea nyt syyttelemään koska en ole varma. Tuota sen haluun sanoa, että oon OIKEESTI enkä leikisti muuttunut. Testaa jotenkin, en oo enää sellanen luonteeltaan kuka haukkuu ja jauhaa paskaa seläntakana. Ehkä vain jos se on todenuskoista, mutta en muuten. Toivottavasti ymmärrätte porukka, tai siis tajuatte. Mutta en pakota uskomaan, mutta jos ette usko niin testatkaa vaikkapa mailin kautta. Siinäpä oli hieman faktaa. -Minna Bigbard

  VastaaPoista
 3. Ja kaikkihan uskoo, että olet lopettanut tuon Frapsin avulla huijaamisen. Miten aikasi vielä sitten pysyvät samana? Ja selitä miksi lagit maaliin tullessa... Oon nähny pari kertaa siun hienot lagit. Ja voi saatana sun pitää nyt alkaa Ninaa tästä syyttää. Se on kokenut kisaaja. Sitäpaitsi ei hän edes lagita. Siun pitää vaa kateudesta muille alkaa puhuu paskaa, joka ei ole totta. Vieläkö keksit jotain parempaa?

  VastaaPoista
 4. Ei välttämättä usko, mutta katsotaan parinvuoden päästä uskooko. Oon nähny miljoona kertaa omat lagini, ja muiden, ja enhän mä Ninaa syytäkkään. Ai minä kateellinen? En ole kateellinen kenellekkään jos vaikuttaa siltä. Ninalle vain OLIN silleen ''Vittu minkälainen hakkeri'', mutta en mä enää Ninaa hakkeriksi syytä. Ja Frapsilla tai muillakaan ohjelmilla en ENÄÄ koskaan hakkeroi, saattoi vain johtua koneen hienoista pätkimis leikeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Katsoinpas tuota Harvest Countien Jorvik Stables Competion:issa sun top everin. Enemmän se näyttää siltä että SINÄ sen olet huijannut radan, mutta en rupea nyt syyttelemään koska en ole varma."

   "en mä enää Ninaa hakkeriks syytä"

   Sun tekstis on nii ristiriitaista että tuohon tuskin uskoo enää kukaan... Ja muutenkin jos oot "lopettanut" niin minkä takia sun ajat radoilla on samoissa nopeuksissa TAI jopa nopeampia. Selitäppä neiti tämä mulle.

   Poista
 5. Minä ainakin uskon Minnaa. Se on meidän clubissa eikä oo ketään hakkeroinut! Antakaa sille ees mahollisuus, et se on lopettanu sen? En tahdo haastaa riitaa, kerroin vain mielipiteeni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten todistat? Sä et tunne edes sitä irl. Pitäiskö sen saada mahdollisuus jos se on jo saanu?!? Onks sun mielest oikein et minna sit tekee näin? Mitä vittua sul on

   Poista
 6. Mut minna.. Miks sanot sit nipaa hakkeriks? Sä oot vittu paljo nopeempi ku se. Jos haukut nipaa hakkeriks nii se on sama asia et haukut itsees hakkeriks -_-

  VastaaPoista
 7. c'mon lueppa toi siun viesti uudelleen :D ja kuka vittu tollaseen enää uskookaan, kun puhut vaa paskaa. Ja ihan vain uhkauksena, että meillä on nyt todisteet kerättynä sun huijauksesta ja ne lähtee parin päivän päästä sso:lle (:

  VastaaPoista