keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Jingle bells, go to hell >8c

YÄÄÄÄH.... Jotai joulupäivityksii... nyjjo... eikä ees lunta.
Pläh sso olen pettynyt XD. Noh... ei voi mtn tosin vähä epäilyttää et tuleeko seuraavat päivitykset olemaan sit jtn joulujuttua nii et mie räjähdän XD... Tänä vuonna tuntuu siltä et kaikki muut on tärkeempii ku joku joulu, heh heh...

Okei kuusenkoristeluista sun muusta sonnasta en ottanut kuvia kun ei oikein napannut :D Samaa kuin viimevuonna + jarlaheimiin joutui tekemään saman. Raiden on nyt virallisesti koulutettu ja vielä olisi edessä Tumpin treenaus, onneksi otus on jo 12 levun puolivälissä niin viimeistään ensi viikolla sekin on valmis, veikkaisin ens viikon tiistaita.

Mitäs muuta... joo tää on mun pitäny sanoo jo ajat sitten muttakun se on aina jäänyt, eli kiitoksia suuresti yli 40 lukijasta :3. Tiedän että muutama lukee anonyyminä ja ei se mua haittaa mutta kuitenkin suurin kiitos kuuluu teille ^-^. Ja anteeksi tämän bloggauksen laatu, vähän heikkoa... hehe ... moi moi!

Tässä vielä kuvavarastoa (mitä varastoa?)

 Jee ^-^ Hieno poika se on.
 Raidenin ekan "serious" champin aika, let's go!
Kyllä pojasta vauhtia löytyi :D Saavuttiin maaliin tyylikkäällä etumatkalla, mahtavaa!


Okei tuo ei kuulunut asiaan mutta oli pakko linkata :D Pokémon! Tuo musa on jopa parhaasta leffasta ikinä ^^ Nykyiset onki ruikkua hhohoh... Miten päädyin tähä aiheeseen? Okei moikka nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti