torstai 21. marraskuuta 2013

Pitkä kiireinen ja champintäyteinen päivä...

UAAAH! Oon iha kuollu tän päivän hommista :D. Mut fiilis on ihan katossa!

Ihan ekaksikin, oon tänään ladannut 3 VIDEOTA YOUTUBEEN! 
Okei en oo koskaa ladannu 3 videota youtubeen samana päivänä ja jopa editoinut ne 2 saman päivän aikana XD Huuuhhhuuuuh...... Mutta nyt asiaan, jos videot kiinnostaa linkkaan ne tämän postauksen loppuun.

Aloitin tekemään hommia jo aamulla ennen kouluun lähtöä ja sain noin puolet tehtyä, treenauksen alla on tällä hetkellä taas Raiden joka pitäisi hyvällä tuurilla (eli ei) olla huomenna 13 lvl. Kohta olisi sekin poika pois alta jonka jälkeen pitäisi Tumppi vielä saada 15 levulle ja sitten olisikin kaikki hevoset treenattu taas vaihteeksi, oon vaa ruvennu laiskottelemaan nii paljon etten jaksa tehdä joka päivä joka ikistä rataa... hyh.... no kummiskin.

Koulun jälkeen odottelin kaikessa rauhassa servun aukeamista ja editoin siinä yhden videon ja laitoin sen rendaukseen. Olin jo lukenut päivitykset ja champpi... JEE ^-^ Lisää kivaa tekemistä ja lisää kivoja tapoja saada ihmiset suuttumaan mulle ku ne ei voita... okei emmä nii kamala ole.

Sitten viimeikin servu aukes ja odottelin hetken että Vegas saisi videon rendattua, en kuitenkaan malttanut odottaa joten pomppasin online ja syöksyin champpi paikalle... "31 minutes left" Voi vittu.... Rendausta oli jäljellä vielä 29 minuuttia joten päätin jättää koneen hetkeksi rauhaan ja kirjauduin ulos hetkeksi odottelemaan että jos rendaus menisi nopeammin pois. Sain kuin sainkin videon nopeammin rendattua ja rynnin hullunkiilto silmissä takaisin online. Ensimmäinen champ meni melkein mallikkaasti... kunne PUKS! Hienoa Niko minähän pidänkin siitä että kisahevonen törmäilee kiveksiin, lol! Ei se mtn XD. Olin onnellinen saadessani 2 sijan ruusukkeen ja menin tyytyväisenä hakemaan sen <3.
Tämän jälkeen trollailin hetken kunnes iski fatal... Ilmeisesti se on ny bugaavana, koska kun kirjauduin takaisin online olin kadottanut ruusukkeen (itku :c) noh en voinut asialle mtn. Tein hetken kaikkea muuta randomia kunnes oli mennyt puoli tuntia...  toinen champpi oli tulossa HC:seen... Wat...? No ihan sma menin koittamaan onneani Demin kanssa (ei todellakaan enää koskaan) ja kusin täydellisesti, ori päätti hypätä jonnekkin random koloon erään kontin ja aidan väliin ja sinne melkein jäätiinkin, maaliin saavuttiin yhdeksäntenä.

Tämän jälkeen oli luvassa Firgroven champpi josta en kuvaa ottanut mutta sijoituin kuitenkin ensimmäiseksi.. Ja jälleen tuli ilmoitus että puolen tunnin päästä olisi HC champpi... Alkoi jo vähän kummastuttaa ja naurattaa asia. Sen kisasinkin sitten Ramin seurassa ja pojassa on oikeasti jotain todella outoa, kulta tuli ja olin onneni kukkuroilla. Menin super iloisena hakemaan ruusukkeen ja jatkoin hommiani.
Tämän jälkeen meni taas tunti ja oli TAAS uusi hc champpi o_O.. Sitten muistin että olin laittanut toisen videon rendaamaan, jouduin perumaan rendauksen koska en halunnut failia tätä champpia ja kusta toista kertaa heti ekana päivänä. Kisasin Firellä ja oli tavoitteena ottaa joko 2 tai 3 sija. 3 tultiin maaliin ja taputtelin onnellisena ötökkääni ja marssin matkoihini. Tämän jälkeen oli Goldin champpi jossa voitin Nikon kanssa :3 Jee!
Blogin arvoinen kommentti XD hehee...

Tämän jälkeen oli vielä yksi champpi ja aloin olla jo ihan puhki....
Tavoitteena oli 2 sija ja olin ykkösenä melkein maalin asti kunnes tarkistin tuleeko takana yksittäistä rykelmää vai vähemmän porukkaa, perässä tuli vain yksi joten hidastin maaliviivalle ja annoin tämän mennä ekana ja tulin perässä kakkosena, eli sain kuin sainkin kaikki ruusukkeet yhden päivän aikana. Jee!

Tämän jälkeen treenasin Rossun seurassa joulutunnelmissa radat loppuun hahahaha.
SEN PITUINEN SE!!!!!

NOIN vihdoinkin valmis... o_O Huuh... Kirjoittamiseen meni 20 minuuttia... Kiitos ja näkemiin.. Tässä vielä video linkit niitä tahtoville

Ensisilmäys HC champpiin: http://www.youtube.com/watch?v=H_Rfv9iWpPk


Virallinen HC champpi video: http://www.youtube.com/watch?v=UhAYbrjd674

NÄKEMIIN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti