perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusi päivä, uudet kujeet.

LOL musta tuli siis aktiivisempi... (taas näin hetkeksi, nauttikaa siitä).
Päivä alkoi normaalisti ratoja hakkaamalla Tumpin kanssa ja viimeisen radan päätteksi saatimpa orinkuvatus 11 levuiseksi, oli jo aikakin. Sen jälkeen päätinkin taas leikkiä hiusongelmaista ja menin ostamaan firgrosta porkkanaletin ja kuvailin siinä sitten hetken aikaa.

 Sitten iski päähänpisto numero kaksi. MYYDÄÄN SHARON JA OSTETAAN TOINEN.... wat...
Rami pelkää sitä...

Okei eli Sharon pääsi viettämään varhaiseläkepäiviään jonnekkin huitsin nevadaan, nobody cares minne. Ja tilalle tuli uljas ja hemmetti vieköön kaiken osaava hevonen Brightpromise, jolle ei tällä hetkellä ole vielä lempinimeä keksitty.  Osaksi sanon että en kadu ja osaksi sanon että kadun, mutta mikäs siinä. Hevosen ostettuani rupesin keksimään juttuja joilla saisin mielialani entistä paremmaksi, päätinpä sitten ottaa vanhan tyylini takaisin (jälleen kerran) niin ei tarvitse naureskella tuolle hiustyylille ja vamppyyrimeikille + ihanille laseille.
Tämän jälkeen itsellä alkoi olla jo niin "hupaisa" meno päällä sekä muutenkin yksinäisyyden jälkeinen sekoaminen aluillaan joten loin sitten huvin vuoksi ja urheilun kannalta clubinkin uudestaan. Kuka kieltää? Kerran mun idea, aina mun idea enkä sitä nimeä muutenkaan suostu kellekkään sotasiitosnorsulle noin vain antamaan. Joten loin sen uudestaan. HAAHAAA, umad?

Tämän jälkeen ei oikein mitään kiinnostavaa kirjoituksen arvoista enää tapahtunut, tässä vielä ylimääräistä kuvamatskuu:

Mikäs tässä... promillen humalassa...

 Sitten mennääs Marion rata!
 Tai sitten ei....

 Oikeesti!?? Voi luoja...................


DIE PIG!!
Jaa minkäs takia tässä tälläinen härpäke on vieläkin?

Sellu liittyi pieneen ja pippuriseen joukkoomme! 8) Welcome back kääpiö <3
EKSTRAH AH!

Päivän Edit työ.
Aika n. 50 minuuttia
Wacom Bamboo Pen
Gimp 2.6.8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti