perjantai 29. marraskuuta 2013

Uusi perheenjäsen, saanko esitellä; SHOUGO

Kyllä, talli sai taas vaihdokkaan, tälläkertaa vähän isompaa materiaalia, Andalusialaisruuna Scarletflame, tuituille Shougo saapui täyttämään Lulun tyhjän karsinannurkan, myin Lulun pois koska en ratsastanut sillä ja muutenkin se makasi vain nurkissa ja ruokin sitä silloin kuin itseä huvitti, joten eiköhän se ansainnut paremman kodin? Sitähän minäkin. Tässä hieman taustaa ja muuta Shougosta, eli postaus ruunasta.
Scarletflame "Shougo"

Andalusian (?)
Ruuna
2.19.2003
Hallakko

Shougo on kiltihkö Ruuna (riippuen tietenkin tilanteesta), keksiskelee joskus pientä puuhaa omistajilleen ja muille, Raidenin lähisukulainen. Ei ole varmuutta löytyykö Shougosta muuta kuin Andalusialaista koska sen sukutaulu on isän puolelta täysin tuntematon. Shougo paheksuu vieraita ihmisiä joten välttelee vielä ainakin toistaiseksi jopa minua (he... kyllä tämä tästä). Radoilla Shougo kulkee nätisti mutta ratsastajan suositellaan olevan hereillä varmuuden varalta tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka kyseessä on ruuna Shougo osaa silti olla todella arvaamaton.
Lempinimi Shougo on japanilainen pojan nimi, itse valitsin Shougo nimen eräästä lukemastani manga(yaoi) sarjasta "Love Stage" josta otus sai nimensä päähenkilön isovelin mukaan. En ole varma tarkoittaako Shougo mitään erityistä tai onko nimellä sen isompaa merkitystä vaikka olen yrittänyt hakea, tuloksetta. Jokatapauksessa otus nyt sattui saamaan kyseisen nimen.3 kommenttia: