sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Nonnii moikkuli moikkuliiii~~iiiii~~!
Moni on kysyny koska teen seuraava kunno bloggauksen, sori ei oo ollu kovi paljoo aikaa tai muuta semmoistakaan. Perusmeiningillä mennyt viime viikot eli ei myöskään ole mitään bloggattavan aihetta ollut, kiirettä pitää.... varsinkin kalenterin suhteen... Tein asiasta videonkin x-kavanalle jonka voin linkittää haluaville tähän loppuun.

Epäilen saavani kalenterin huomenna ajan tasalle joten ei syytä hätiköintiin. Serious videoitakaan ei ole tullut kuten ei gameplaytakaan, josta kerronkin että gameplayt saattavat jatkua vasta seuraavan kerran ensi vuonna (ei koske pääkanavaa). Riippuu kyllä onko mitään hyvää aihetta tehdä sellainen (myös riippuu mitä ensi viikon päivitys tuo mukanaan, haluan ne arabit ;_;). Eipä tässä muuta, kovaa ja korkealta eteempäin nauru suin, eikös vain? Okei eipä tässä muuta, pitäkää hauskat joulut ja syökää niin paljon karkkia että paskotte sateenkaaria seuraavan vuoden.... häh? 

Okei ei muuta, moimoi! <3

4 kommenttia:

 1. Hei Nipsu! 8D Eipäs tässä olla vähään aikaan tavattu xD Mutta siis ajattelin, että sinullahan oli se joku clubi.... Shadow Hooves tai jokin? Ja kun olen clubittomana kierrellyt, niin haluaisitko napata minut sinne clubiisi? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeesh, xD Minut näkee melkein joka päivä tuolla Jorvikissa, taikka stevellä :P Kiertelen tehtäviä tekemässä xD

   Poista
  2. Okei, koitan laitella kamupyyntöjä ku oon online jos sattuis olee samaa aikaa online x)

   Poista