torstai 24. heinäkuuta 2014

Jälkeenjäänyt hyppyheikki

Elikkäs...
 En päässyt eileen online (koska matka kotia ja sittempä kone päätti kusaista nortonin ja tietenkin nortonis on joku vitun asetus että jos se ei oo päällä en pääse nettiin elikkä jouduin asentamaan koko helahoidon ja siinä meni koko eilinen ilta JA YÖ! Elikkä asensin ja korjasin sitä semmoiset 12 tuntia.
sitä riemun hetkeä ku pääsin online xD
Elikkäs aloitin tekemään tuon uuden jätkän hommia steven luona, en tietenkää lukenu mitä koko hyyppä sano (perus minä... koska ei vaan kiinnosta muutkun tarinapelipäläpälätykset). Elikkä juoksin parisen kertaa steven radan ja sainkin siitä sitten semmosen takin ku kyseisellä jätkällä itte.
"Puuh lääh" Jaksaa jaksaa polkee polkee...

Eli tommonen takki 8)

Sitte lähdinki ettimään pakettii jossa kuluki hetki aikaa ja meinasin räjähtää... sen varmaa huomas kiroilusta..Ja siitä paketista saikin sitten tommoisen takin
Ei nyt tänää muuta, alan tekemään ratoja sun muita. Heipodei!

3 kommenttia:

 1. Nipa hei.. päivittäisikkö SSO sukupostin? Siel on tosi monta ilman et oot laittanu heppalistalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voinhan minä, oon vähä unohtanu ku oli nii pitkään ettei tullu yhtäkää rekisteröintiä :) kattelen sen läpi tän illan/yön aikana.

   Poista
 2. Mä oon löytäny ton paketin kerran, mut disbandasin sen ku en löytäny omistajaa. Ja ny en löyä sitä enää. Perus Apu. xD Vituttavaa, koska toi takki on hieno. ;3;

  VastaaPoista