tiistai 9. syyskuuta 2014

SAATANAN APINAT!!! KÄYKÄÄ PÄÄLLE!!!!!1111!!!!!

 

Morjensta!!! Ny tulis tällästää paskaa. Ja tiättekö mitä, menin saamari ostamaa ne kaks pohjoosperseenruottalaasta vaikka olin sillee "en minä" mutta kyllä minä.... voi vee mä sanon...
Anyway, otukset saivat aika omaperäiset nimet, niitä en tässä nyt jaksa kirjoitella oikein, mutta nimet ovat venäjäksi. Ensimmäisenä ostin tamman jonka ilmeisesti enkun kielinen nimi on "Mistdream" mutta kutsun sitä Mimiksi, toisena ostin ruunikon jonka enkun kielinen versio on ilmeisimmin Amethystcomet (en tästä ole kovinkaan varma, voin laittaa seuraavaan postaukseen kuvat niitten nimistä että se joka osaa venäjää saa mut sitte haukkuu pystyy lol). Ja se herra sai lempinimen Cody.
sso:n gangstat, SWAG!

mitämitämitä mitä sinä sanoa?
Olen siis tänään ollut kuumeessa elikkä en mennyt kouluun, aloin hoitamaan hommia 2 ukolla jonka jälkeen siirryin nipalle ja olinkin hommien kanssa valmis 16:00 jolloin tuli tylsää ja päätimpä ostaa hieman sc ja lähteä siis ostamaan äskeen mainittuja olentoja. Ensin ostin yksikseni Mimin ja sitten ilmoitin että hemmetti meen ostamaan sen toisenkin ja kysyin jotain messiin... no sitten puolet clubista lähti mun perään ostamaan Codya. 


nam hyvää arabia

säälikää ny!!!!!!

Loppupäivästä sitten pistettii 6 porukassa skype puhelu pystyyn ja sitä pidettiin yllä parisen tuntia ja sitten olikin keskiyö ja kaikki painu pehkuihin, eipä tässä muuta kerinny tapahtuakkaa. Huomenna alkaa Mimin treenaus koska sain tänään Voron treenattua. Eipä tässä siis muuta, nauttikaa vielä muutamista kuvista! HEIPPA!

"kato äiti mä lennän!"


kyllä tästä helposti pääsee!

pääsee vieläki!

Piri pääsi hyppimään tulirenkaista :)


Mimi on kyllä oikea pomppupallo.


5 kommenttia:

 1. Anonyymi9/9/14 08:17

  miten sait noi tekstit venäjäks ja miten sait heppojen nimet venäjäks?! owö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihtamalla pelin kielen sso:n etusivulla ja sillä sitte sisää ja hepoi ostelee.

   Poista
 2. Ööh.... Venäjää ... Mitä tuo tarkoittaa.... XD

  VastaaPoista
 3. ihana nimi Mimillä :) Clouddream, käänsin googlella c8

  VastaaPoista
 4. Miten sait noi tulirenkaat tonne :D

  VastaaPoista