tiistai 7. lokakuuta 2014

Maisema vaihtui.

Tämä nyt saattaa tulla niille yllätyksenä jotka ei ole facebookissa tai yms paikoissa tai muutenvain hihuhieuha... äläkysymitätoioli...

Mutta tuossa muutama päivä takaperin menetin totaalisesti järkeni Western Europen servuihin ja siihen että ihmisillä ei mene järkipuhe päähän, tästä en rupea puhumaan sen enempää.
Elikkäs, vaihdoin nyt ainakin parin viikon "hermolomalle" Night Star serverille, servu siis on NA (North America) serveri, elikkä minusta ei nyt tule kuulumaan WE alueella.
Ainoastaan Englantia puhuva kaverini on lupautunut käymään Nipalla tekemässä ratoja ja muutenkin viettämässä aikaa, sain jo tietoja että oltiin luultu hakkeriksi. Mutta nou hätä, minulla on täysi luotto kyseiseen ihmiseen ja hänellä minuun joten takaan hahmolleni 100% turvallisuuden, hän ei myöskään itse kovin aktiivisesti ole peliä pelannut joten annoin hänelle tämän tilaisuuden, enkä enempää rupea hänestä kertomaan muutakuin sen että roolipelailemme yhdessä ja tutustutin hänet sso:hon 2014 helmikuussa. Ainoa pyyntöni on että jos tapaatte niin älkää menkö "fanispämmimään" tai muutenkin härnäämään varsinkin nyt kun tiedätte että se en ole minä, hän ei suomea ymmärrä.

Viime vuoden puolella tuli siis mieleen käydä joskus NA servuilla mutten koskaan saanut siihen mahdollisuutta enkä uskaltanut ihmisiltä mennä kyselemään että voisivatko, mutta nyt kun tilaisuus avautui niin tartuimpa siihen ja otin vähän omaa lomaa.

Lisäten myös tähän että saatan käydä Nipalla tekemässä questeja jos niitä on tulossa, ja ehkäpä kuvailemassa TLoM uusinta osaa jonka olen luvannut tässä kuussa tehdä. 

9.10 HAHHAAH en osaa olla pois nipalta 8) Vituttaa hatereit, no nyt sitte teen 3 tyypil päivittäi hommii...

Tässä vielä kuva NA servun ukostani, ja kyllä oli ihan pakko valita Nina nimi.... Pidän siitä edelleen yhtä paljon kuin silloon ku alotin sso:n pelaamisen, ei siitä mihinkään pääse.
Siinä olikin kaikki, kiitos lukemisesta!

3 kommenttia:

  1. Miten pääsee jollekki toiselle servulle ku WE servulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarttet siihen jonku tyypin joka asuu tietyllä alueella niin että pystyy luomaan hahmon kyseiselle servulle.

      Poista