perjantai 24. lokakuuta 2014

Sh koulukisat + pikkusälää


Terve terve!
ny vihdoinki saan jtn aikaseks taas jälleen.
Elikkäs meillä oli tänään clubin kesken pienet koulukisat, ekaks (ilmeisimmin, tai näin ainakin kuulin) olisi tullut enemmän kuin vaan kolme osallistujaa mutta ne sitten jänisti ja jätti välistä 
nössööööööö.
Tumpin kanssa odottelemassa omaa vuoroa
Noh, itteä jännitti iha sikana, tajusin vasta tänään päivällä ollessani härmässä että jumalauta tänää on kisat enkä ollu mitenkää valmistautunu enkä edes vilkassu koko rataa... Noh, sitten ku pääsin vihdoin sso:hon oli aikaa enää puolisen tuntia treenata rataa, kävin sen sitten kolmisen kertaa läpi ennen kisoja. Ja mites kävikään, voitto tuli perustein että siirrot oli hyviä ja reitit oli hyviä :'o, törmäsin jopa kisaradalla seinään..... Hienoa Tumppi ei tullut yhtään yllätyksenä XD.
Se seinä tuli vaan jostain nurkan takaa siihen ja otus liimautu siihe, meinas päästä itku mutta ryhdistäydyin sitten loppua kohti, ei sitä yhteen mokaan voi jättää noin pahoin, ja sen arvosta oli :3. Kakkosijalle sijoittu Rossu ja kolmoseksi pääsi Glöö, onnittelut vielä tässä erikseen molemmille (o3o)~~. Tuomarina ja arvostelijana toimi itse Fiffelinpoikanen.
Tumpin ilmeestä ei voi kyllä sanoa mitään...


Kisojen jälkeen mentiin discoon ja siellä (ylläripylläri) idlasin suurimman osan ja kävin vaihtamassa yhdessä vaiheessa itselle seksikkään "pumpin outfit"in :''33 ... jota sitten ritni dissas 8c... Jumalauta se on mun seksipuku.
pois tieltä kivet ja männynkävyt!
Ei kauaa siitä niin Ellu vei meidät maastoon, jossa oli aluksi vähän takkuamista koska chat ei halunnut toimia, sitten päätettiin että tehtäisiin parijono, no eihän siitä tullut yhtään mitään ja kohta kaikki pomppikin missä sattuu :DD. Lopetettiin maasto sitten firgrovelle kalastajanmökille jossa tarkastin että onko kaikki hyvin Veskun hevosen peräpäässä XD.
Menossa kohti kuolemaa~

Palkintosijoja hakemaan~~ :'x

Ei menty kunniakierrosta, vaan tyydyttiin pukittelemaan 83

Meidän vaelluksenpitäjällä on vähän omat reitit... hyvin menee ellu!


POIS ALTA JAHVAT TULLO!!!


Eipä muuta~~

- Nipa

3 kommenttia:

 1. aiai toi vika kuva XD Sun koni näyttää niin isolta :''D Sitte verrataa tota mun.. ;_; Sil on joku pitkäaskelongelma. :d

  - Grace

  VastaaPoista
 2. Onnia vielä itelleski c': Pikkumokat ei mtn haittaa ja hianosti vedit loppuun asti <3

  VastaaPoista
 3. ,-, nöf olisin halunnu tulla mut ei oon tääl vitun we2 jumis -_-
  -nemo joka valittaa kaikesta maan ja taivaan välil

  VastaaPoista