torstai 29. tammikuuta 2015

Loppaus? No ainakin hiljaiseloa...

Jup eipä olla oltu aktiivisia, eikä lähiaikoina tule olemaankaan. Oon vaa lopen kyllästyny sso:hon tällä hetkellä eikä oikeestaan mulla ole sielä enää mitään muuta, kuin hevosten treenailu. Varjokaviot poistu pari viikkoa takaperin, ja voin sanoa että ulkopuoliset ihmiset voivat lopettaa kyselyn ex-clubilaisilta että miksi ja minkä takia. Mutta nyt edessä on hiljaiseloa, päätän itse käynkö online vai enkö... Ja jos käyn niin se voi olla joko 4 minuuttia tai 6 tuntia... Itsellä ei koskaan ole ollut mitään vakioystävää koko pelissä, koska tuntuu että aina kun tutustuin johonkin lähemmin...kyseine tyyppi oli ens viikolla jo jonku muun kanssa ja ignoras meikäläisen. Clubilaisista oli sentään vähän iloa, en kuitenkaan näistäkään löytänyt itelleni sellasta ystävää mitä oon ettiny. Eli pieniä kamujaha on tullu vastaan, muttei kunnon ystäviä joita kaipaan tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta.

No mitäs teen sen aikaa kun en pelaa sso:ta? No tuijotan varmaa seiniä ja valitan ku elämä on turhaa, eipä mulla oikeesti ollu elämäs muutaku clubista huolehtimine ja ny ku seki kusas toden teolla nii innostus on lähteny tuonne kilometritehtaalle, eikä tee mieli tehdä sitä uudestaankaan, en jaksa kuunnella ihmisiä jotka haluaa aiheuttaa mulle vaa pahaa mieltä siitä että mulla on oma elämä ja omat mielipiteet. Vituttaa sen verran kun viimeksikin mua pyydettii SH luomaan uudestaa, nii ihmiset tuli haistattelee vittuja ja lähetti toivotukset helvettii.
Voitte siis iha itse miettiä miksi ja minkä takia tämä peli ei enää innosta.
Tuntuu että kaikki vaan vihaa toisiaan ja ainoa mikä on tärkeää on champeissä voitto ja muitten huijaaminen, hakkeroiminen ja muu paska että saatais kaikille mahdollisimman huonot peliolosuhteet.

Kiitän kuitenki niitä jokka on sanonu mulle että älä välitä, mutta helpommin sanottu ku tehty. Jokatapauksessa lähden hiljaiselolle hyvillä mielin ja toivon mukaan takas palates nään sso:n uusin silmin (ja hampain).

SAYONARA. 

15 kommenttia:

 1. Voi persus :o Miul olis taas niin hirveesti kysymyksii, kuten esimerkiks et ketkä sitä clubin luomist on vastaan. O__O

  Tiedätkö miksi ihmiset kyselee siitä mitä on tapahtunu SH:lle? Se johtuu siitä kun varjokavioita on näkynyt kaikkialla ja omien kokemuksien mukaan kaikki siellä on mitä mukavimpia :D Tietysti sitä tulee ihmeteltyä että "Hetkinen miks mun kamu on ny clubiton"

  Jos yhtään lohduttaa mie ainakee tiedän että kaikki eivät vihaa toisiaan. Tiedän sen koska oon nyt jo ties kuinka kauan ollu sun ignolistal ja silti mie tänne kirjottelen ja tubes "ahdistelen" sua :)

  Valitettavasti sso on nykyään niin täynnä kilpailuhenkistä porukkaa että... Onneksi itse en kuulu niihin keillä ei ole elämää ja huijaavat. Kyl se välil niin paljon vituttaa kun näkee kun se ykkössija menee jo aivan liian kovaa.

  Mut ei täs muuta kuin jaksamisii sinne toiselle puolelle :D

  ~Ele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clubi luomista vastaa yleensä haterit jotka luulee että voivat vaikuttaa mun elämäänsä omilla paskoilla mielipiteillään ja näi. Ja juu ymmärrän et moni kyselee mutta clubin omiin yksityisii asioihin en haluaii että ihmimset puuttuu. Kiitoksia sinulle.

   Poista
 2. Mie hengaan aika usein yksikseen sso:ssa ellei sitten klubilaisia ole paikalla, olis se kivaa että siellä olis joku sellanen kaveri/ystävä jonka kans vois hengailla ja tehdä kaikki päättömiä asioita ymns.. :/ tuntuu vaan et ihmisä ympärille on niin hemmetin vaikeeta saada :/ -Elisabeth Snowwater-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^^ Et oo ainoo, elsu

   ~ Searockin Vanessa ~

   Poista
 3. Mää oikeesti niin tiedän ton tunteen Nipa. Mulla ei oo kavereita SSO:ssa enkä etene koko pelissä, koska yksin ei vaan huvita pelata, rupee vaa masentaan ja aatteleen et ''haistakaa vittu'' kaikki, ainaki mun kohalla. Aina löytyy joku parempi pelaaja joilla on vähintään kymmenen parasta kaveriä yms. Että muaki on alkanu vaa ärsyttää tää peli ja sen porukka enemmän ko ilahduttaa.. Osaanottoni sulle :F

  --Susanne Goldgarden--

  VastaaPoista
 4. Mä tiiän ton tunteen. Tuntuu et koko peli on vaa täynnä lagittajia ja hakkereita (just eile tuli muutama mukava ihmine utelemaan mun sähköpostia kaverilta... huoh...). Oot ehkä ainut, joka kyllä, voittaa usein, mutta sentään reilusti ja ilman lagitusta, Oon kans SSOs enimmäksee yksi, sillo ku SH oli vielä niin sillo clubilaisten kans (joskus). Hyvii SSO-kavereit ei kyl oo kaikkialla, se on varma... Mut jaksamisii sinne ruudun toiselle puolelle!

  -Evelina Snowstorm ("Eve")-

  VastaaPoista
 5. Olet todella vahva ihminen, vaikkei se siltä aina tunnukkaan. Niiden vuosien aikana jotka olen sh:ssa ollut, ja olen oppinut tuntemaan sinua jonkin verran, olen huomannut että taistelet. On ollut ylä ja alamäkiä, mutta olet jatkanut eteenpäin. Monet arvostavat sinussa juuri sitä. Minulla on myös omaa kokemusta tällaisista tunteista, mutten siltikään voi sanoa että ymmärrän miltä sinusta tuntuu. Helppo on antaa ohjeita ja sanoa ettei kannata välittää, mutta niiden toteuttaminen oikeasti..
  Netissä ja sso:ssa on helppo haukkua ja sanoa asiota, mutta harva voisi sanoa samat asiat kasvotusten. Mikseivät ihmiset osaa ajatella seurauksia. Varsinkin mitä hyväsydämisempi ihminen on, sitä helpommin haavoittuu. Tällaisia ihmisiä kuitenkin arvostan kovasti.
  Sso:n aloituksen jälkeen löysin kanavasi ja ajattelin miten upeaa olisi päästä clubiin, ja ajattelin miten olisit varmasti upea ihminen. Olit sitä silloin ja olet sitä vieläkin. Arvostan sinua. Se ei ole välittynyt selkeimmin, sillä en oikeastaan ilmaise tunteitani usein, tai päästä helposti lähelle, tai kovinkaan oma-aloitteisesti edistä ystävyyssuhteita. Kiusaamisten ja selkäänpuukotusten vaikutukset heijastuu yhä ihmissuhteisiin.. Pintapuolisia kavereita tulee ja menee helposti. Olisin kuitenkin aina ja vieläkin haluaisin olla ystäväsi. Mutta muista aina miten ihana ihminen olet ja kuinka täällä on ihmisiä jotka välittävät vaikket aina heitä näkisikään. Pidä se mielessä vaikeinakin hetkinä ja älä koskaan anna periksi <3

  ~ Mirah ah c:

  VastaaPoista
 6. Mie rupeen ny kirjottaan romaania siulle, mutta toivottavasti jaksat lukea tän kokonaa ^^''

  Juuri niitä oikeita sanoja on hankala löytää, mutta yritän kuitenki parhaani. Ymmärrän miltä siusta tuntuu just nyt, itsekin vaa teen sso:n puolella ne hommat mitä mie ny yleensäkki teen ja sitten vaan lähden poies paikalta, sh:n poistamise jälkee sso ei oo tuntunu enää siltä samalta paikalta kuin enne, ja kaiken lisäksi vielä ne lagittajat champeissa yms.
  Tän päälle kahen vuode aikana, aina siitä päivästä lähtie ku tapasin siut ekan kerra, näin jo sillon siussa jtn erikoista, jtn semmosta mitä ei muissa ihmisissä ole ja tuskin tulee koskaa olemaa. Sie oot vahvin persoona mitä moon koskaa tavannu ja sie oot kaikin puolin täydelline just semmosenaa ku oot, ihan niinkuin muutkin. Aina vaikeimpinakin päivinä/hetkinä sie oot vaan jaksanu puskea eteenpäin ja hetken päästä huomaat että oot taas kunnossa ja kaikki on taas hetken hyvin, siut o monta kertaa potkittu takas maantasalle mut oot aina noussu takas omille jaloilles kaikesta huolimatta ja aina vain vahvempana.
  Juuri niitä oikeita sanoja ja lauseita on hankala löytää, koska siun kaltaselle ihmiselle pelkät sanat ei vaan riitä, ansaitset paljo enemmä kuin mitä saatat odottaa ja mie todellaki haluisin olla siun kanssas ikuisesti ja aina, satais sitte vaikka kissoja ja koiria taivaalta. Kaikki ne virheet mitä moon tehny, moon tehny ne koska rakastan sua ja tuun aina rakastamaan, eikä mikää voi koskaa muuttaa sitä.
  Ja joka päivä ajattelen sua, mietin aina et miten sie voit, mitähä sie teet just nyt, onko sulla kaikki hyvin jne, olimpa sitte kotona, koulussa, tallilla tai missä tahansa, ajattelen aina sua. Haluisin kans tulla juttelemaan siulle joka päivä, mutta mie joudun miettimään sanojani useempaan kertaan ennen kuin meen sanomaa mtn ja loppupeleissä en ehkä uskalla sanoo yhtää mitää vaikka miun pitäis ja aina ku tuun kysymää siulta et "mites sie voit/mitäs siul kuuluu?" ni kysyn vaan siksi koska minuu kiinnostaa kuulla siun kuulumisia ja mie välitän. Ja ihan niinkuin sie kirjotit siihe kirjeesee minkä annoit miulle joululomalla, "...haluan välittää ja rakastaa sua niin paljon kun vain voin" ja sen aion tehdä koko sydämestäni. Sie tuut aina olemaa se rakkain henkilö miun elämässä josta en pystyis millää luopumaa.
  Sie oot kokenu mitä kovimpia asioita ja pakko myöntää että edes ne asiat mitä moon kokenu, ei vedä vertoja siun kokemuksiis.
  Maailma saattaa vaikuttaa liiankin epäreilulta, mutta on silti olemassa niitä ihmisiä jotka todella välittää ja on ystävällisiä ja haluaa olla ystäviä, kukaan ei oo koskaan yksin. Haluisin antaa siulle aivan kaiken mitä ikinä vaa haluut, haluun et soot onnelline, eikä siun tarvis stressata tai pelätä enää koskaa mitään. Kuten jo oon joskus sanonu tän, haluun viettää miu koko loppuelämän siun kanssas. Ihmisten kuuluis arvostaa sinuu ja sitä mitä teet, eikä vaan tehä sitä väärää valintaa, eli kaataa sangollista paskaa niskaa aina ku tekee jtn.
  Sie teet oikeen päätöksen just niinku sie ite päätät tehä eikä kenenkää pitäs tulla kommentoimaa siihe mitää paskaa ja haukkumaa kasaan.

  Miun sanat ei ehkä oo nii isoja kuin ne mitä sie kirjotit miulle suoraan paperille, mutta miun sanat tulee myös suoraan sydämestä vaikka joudun niitä välillä miettimää.
  Ja maailman isoimmat sanat on tarkoitettu just siulle, mie rakastan sua ♥ Älä koskaa lakkaa taistelemasta eteenpäi, sillä et taistele yksin c':

  Rakkaudella: Pumpumisi :3 ♥

  VastaaPoista
 7. Et oo ainoa jolla on vähän kamuja.. Mulla on vain yksi kamu jonka kaa olen. Muut tuskin puhuu. Minusta tuntuu miksi jotkut haluaa että luot sh.n takas.. Että ne pääsis siihe ennen muita.. Muista antaa sellasten ärsyttävien kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Niin ainaki minä teen ja se auttaa mua unohtamaan ja olla välittämättä niistä. <3

  VastaaPoista
 8. Mul on usein vaikee kirjottaa jotain, kun tiiän, että muutama sana ei välttämättä paranna toisen oloa. Mutta sanon kuitenkin nyt jotain ja tarkoitan tätä todella: Oot vahvin ihminen jonka tunnen. Ei kuka vaan kestäisi yhtä paljon kun sä oot kestäny ja kestät edelleen, nousisi aina ylös uudelleen ja kieltäytyisi kerta toisensa jälkeen luovuttamasta... Ja siitä ihailen sua. Sä jatkat eteenpäin silloinkin, kun kaikki muut ovat jo luovuttaneet.
  Älä luovuta <3 Jaksamisia sinne ruudun toiselle puolelle!

  VastaaPoista
 9. Minul on jonkun verran ystävii, ja en yleensä menetä ketään koska mul on kai hyvä kaveri silmä, et tiiän ketä on huijari ja ketä ei. Mut Nipa, yritä hankkii irl kamuja ja pyytää niit lataamaan sso. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En omaa irl kamui jokka tykkää hevosista tai olis valmis maksaa peleistä... Enkä sen takia eti ihmisiä ympärilleni et ne pelais mun kans vaa

   Poista
 10. Anonyymi3/2/15 20:49

  Tiedän tunteen :/ Mullakin on nyt kiinnostus peliä kohtaan todella laskenut. Oon pari vuotta pelaillut enkä ikinä ole ollut missään clubissa saati tutustunut keneenkään, ei oo vaan huvittanut. Parempi yksin kuin huonossa seurassa... mutta ehkä se inspiraatio palailee vielä takaisin. :)

  VastaaPoista
 11. miekin oon pelannut sso'ta n 2 vuotta, ja on kyllä niin mennyt toivo noihin ihmisiin, mikään muu ei tärkeämpää kuin juuri nuo mainitsemasi asiat champit ja hakkerointi jne..... huoh, mut muista Nipa että me sh'laiset tuetaan sua aina ja kuunnellaan jos vaan haluat :') me ei tuomita sua , yleensäkin nuo haukkujat ja muut ovat lapsia , jotka ei ymmärrä mitä toisille puheillaan aiheuttavat, miten paljon ne satuttavat, ei, ei ne ymmärrä...8( se siinä onkin niin surullista, mihin tääkin maailma on menossa..:/ onko tulevaisuus siutä ettei välitetä enää kenestäkään , toivon ettei niin ole, ja Rossulle iso peukku että kukaan ei oo koskaan yksin, aina on joku ;) mut muista vaan Nipa et oot meille hirmu tärkee ja ei kyl jätetä sinuu sh'ssa :')

  VastaaPoista