lauantai 11. huhtikuuta 2015

Esittelyitä uusista perheenjäsenistä.

Totajoo, mulla ei ole nyt keskellä yötä parempaakaan tekemistä (nukkumaan ääliö... väsyttää)
kuin että voisimpa kirjoitella uusista vauvveleistani jotain kivaa tänne, joten let'sssssss gouh uh

Darkshadow "Dodo", tamma
 Aloitetaan Dodosta. Dodo on nuorehko tulinen tammanalku joka on valitettavasti luonteeltaan varsinainen rämäpää, ratsastus yleensä sujuu pääosin Dodon oman mielipiteen mukaan, jos neidillä on -sensor- päivä niin voin luvata että ratsastaja löytää itsensä puskasta aika nopeaa. Dodo myöskin on erityisen kilpailunhaluinen eikä pidä siitä jos joutuu esim. maastoreissuilla viimeiseksi.
Dragontornado "Draco", Ori
 Draco on kolmikosta ehkä mukavin otus, vaikkei myöskään mikään rauhallisuuden perikuva. Draco on myöskin nuorehko hevonen joten virtaa piisaa. Draco viihtyy parhaiten ruunien seurassa, eli pääosin otus tahtoo kettuilla heikoimmilleen. Ratsastaessa Draco on varsin mukava, mutta todella herkkä pidätteistä.
Emeraldriver "Ringa"
Ringa on kolmikosta nuorin, ja suoraan sanottuna... oudoin. Tämä tamma on mahdottoman kovapäinen ja vaatii erittäin vahvoja pidätteitä sekä pohjetuntumia ratsastuksessa.... ja se on tullut todettua jo :I .... Ringa vähät välittää kuka selässä istuu ja mitä se siellä tekee, Ringa tykkää vaellella ympäriinsä oman mielensä mukaan eikä tahdo piitata ratsastajan käskyistä pätkääkään. Hevosten seurassa Ringa on kuitenkin erittäin suvaitsevainen.


Tähän lisäksi vielä video minkä väkäsin tänään.. öähö

5 kommenttia:

 1. Kaipaavatko nämäkin vanhempia? c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -01 syntynyt ori Dangerdale vois olla isä vaikka kaikille kolmelle, miten sitten haluatkaan c: Väriltään musta ^^

   - Eve

   Poista
 2. Heip! Tosi hyvä blogi, oon lukenu jo vaikka kuinka ja kauan x'D BTW, mikä toi kappale tossa videossa on? 8)

  VastaaPoista