keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

I guess i'm alive...


Moi vaan.
Ilmoitan elossaoloni, ja kyllä ennoo ollu kovin aktiivinen blogissa saatika sso:n puolella.
Entiä, kai mulle alkaa riittää pikkuhiljaa tää touhu, käyn yleensä vaa treenaas jos jaksan (ja jossen jaksa nii rossu joutuu, ahaha oon nii kamala :'X)

Mut siis en tiiä... sinänsä rakastan peliä yli kaiken ja tällee mutten oikee tiä jaksanko enää jatkaa, nyt kun ostin uuden koneen (jonka todettiin olevan parempi kuin vanha)... JA PASKAN VITUT. Tää kone lagii sso:ta ku hiomakone persettä, siis voi luoja et voi raivostuttaa... Ei huvita siis todellakaan pelata semmosel 10 fps tök tök menolla :)) heitän vielä tä konee ikkunasta nii eiköhä tuo yks suostu tätä takas lähettää... -_-''

kaike lisäks mu innostus videoihi... hö mihi videoihi...
Ei, en tiä mitä mä tekisi, nykyää kökötä vaa sängy nurkas ja tuijottelen seiniä et voi ku kiva elämä, ei siis oikeestaa huvita tehdä yhtää mitää vaikka mieli tekiskin ja tuo ihana rakas mussukkakone kun on vielä tommone nii voi saatan mä sanon. Anteeks kiroomine muttei voi muutaku manata.

Oks teil mitää hyvii kone-ehdotuksia (ei mac). Hinta sais olla maksimissaan semmosen 400 euron pintaa. Koitin ettiä hp pavilion 6g (sama kuin vanha kone) mutten löytäny mistää.

- Kiitti taas et sain avautuu, moikka!

6 kommenttia:

 1. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2418818,00.asp >-- eikös tuo oo hp pavilion p6 ? Löysin vaan tuon :/

  VastaaPoista
 2. Eipä tuo hommien tekemine miuta haittaa, iha hyvä vaa :'D Ja toivottavasti löyrät jonku paremma konee :x ilmottelen jos satun ite löytämää jtn.

  VastaaPoista
 3. Ainakin mulla on toiminu SSOn ja muiden pelien kanssa hyvin Dell-kone. Ei lagita paljoa omasta takaa, muistia tarpeeksi ja muutenkin itsellä ollu todella käytännöllinen. Hinnat vaihtelee paljon riippuen että ostaako netistä ja sitten, että mistä ostaa.

  VastaaPoista
 4. Ihan neljällä sadalla ei oikee saa oikeasti kunnon konetta, joka sson lisäksi palvelisi myös hyvin muokkauksessa ja päivittäisessä käytössä. Ihanteellistahan olisi erillinen näytönohjain ja yli 2,5 GHz kellotaajuus, mutta tuolla summalla ei paljoo löydy. Huomaathan että kokemusta ei kyseisistä koneista ole, ja kaikki päätelmät suotiruskyvystä on päätelty koneista annetuista tiedoista. Kaikissa on jaettu näytönohjain, 64 bittinen Windows 8.1 ja jaettu Mic/headphones liitäntä.

  Kattelin hieman koneita tuolta verkkokaupoista ja nämä muutamat nousivat hyvin esiin:

  Lenovo G50-70 15.6"
  http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/LE59436423/lenovo-g50-70-15-6-kannettava-musta
  Kolmikosta huonoin kellotaajuus, ja huonoin näytön tarkkuus. On se silti mukava 1366x768. Vain 500 GB tallennustilaa, mutta menee kyllä hyvin jos on ulkoinen kiintolevy videot ja kuvat säilyttämässä. Keskusmuistia vaivaiset 4 GB, mutta laajennettavissa jopa 16 GB asti. 2 Ytiminen prosessori, Intel Core i3 (neljännen sukupolven) joka on kolmikosta huonoin. Vaivaiset 1,9 GHz tuottava prosessori ei paljoja pelejä lagimatta pyörittäisi. SSO kyllä pyörisi, mutta sso yhdistettyä kuvausohjelman käyttöä vaatisi grafiikkojen laskemista paljon alemmas edes 50 fps saamiseen.

  Acer Aspire ES1-711 17.3"
  http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/ACNXMS2ED015/acer-aspire-es1-711-17-3-kannettava-musta
  Intel Celeron Dual Core suoritin joka häpäisee ensimmäisen koneen suorittimen ruhtinaallisella 2,16 GHz kellotaajuudella. (huom, Pavilion G6 omistaa ruhtinaalliset 2,6/2,7 GHz kellotaajuuden) Tämän prossun voi sitten ylikellottaa 2,58 GHz joka onkin sitten jo lähellä G6:n ominaisuuksia. 500 GB kiintolevy, sitä samaa peruskauraa kuin edellinenkin. Omistaa 1600x900 resoluullisen näytön kokoa 17,3 tuumaa. Koneen mukana tulee McAfee turva koneelle vuodeksi, mutta sen ei pitäisi olla syy tämän koneen hommaamiseen.

  Lenovo G50-30 15.6"
  http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/LE80G001QTMT/lenovo-g50-30-15-6-kannettava-musta
  Sama suoritin kuin Acerin vehkeessä, samalla kellotaajuudella ja ylikellottamismahdollisuudella. Keskusmuistia ruhtinaalliset 8, joka onkin laitteen maksimi keskusmuisti. ! Teran kiintolevy tallentamaan kaiken mitä kehtaat koneelle ladata. Intelin HD Graphics näytönohjain, joka vastaa 15,6" näytön sujuvasta liikkumisesta. Kuvasuhde on sama kuin ensimmäisessä läppärissä. Ainoa läppäri jossa on optinen asema (CD/DVD) joten myös levypelien pelaaminen on mahdollista.


  Tuossa on nyt muutamat jotka nopealla silmäilyllä löysin. Kun koneen olet hommannu suosittelen ainakin näitä ohjelmia sen ylläpitoon, ettei virus tai troijalainen sitä konetta vie:
  Advaced System Care 8
  - hoitaa putsauksen, korjaa rekisterivirheet ja pirskoutuneet tiedostot. Omistaa myös mahdollisuuden päivittää eri ohjelmat koneelta ja parantaa koneen suorituskykyä.
  CCleaner
  - sivuhistorian, latauksien, evästeiden ja kiintolevyn ylimääräisen roskan puhdistaminen
  Driver Booster 2.2
  - ajurien päivitys. Varmistaa aina että kaikki on ajan tasalla ja toiminnassa
  IObit Malware Fighter
  - madot, troijalaiset ja virukset. Tarkistaa koneen nopeasti tai tarkasti ja poistaa kaiken joilla on huono maine.
  Smart Defrag 4
  - Eheyttää kiintolevyt
  IObit Surfing protection
  - suojaa kaikkea surffaamista reaaliaikaisesti.

  Jos nyt tulee jtn kyseltävää nii huutele vaan vaikkapa wapissa apua.

  - Ele

  VastaaPoista
 5. Jos halpaa ja hyvin SSO:ta pyörittävää konetta etit, niin meikällä on Packard Bell Easynote TE 69KB tai joku semmonen joka on kyllä muuten aika paska mutta SSO toimii hyvin :---D Maksaa nettikaupoissa yms. semmoset n.320-400€

  VastaaPoista
 6. Mulla on Dellin kone ja omalla kokemuksella SSO pyörii hyvin. c:

  - Eve

  VastaaPoista