keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Taisin rakastua...

AAAAAAAAAAAAAAAAH! ENKUTTULIEKUTTULIENKUTTULIIIIIIIIIIIIIII!
NIIN SÖPÖJÄ OMGOMGOGMOGMGOMGOMGOSJZDSLADFJLKjalkjfdja! -poks-

... krhm, heip :-DDD... mitäs tässssssssssssssssssssä, enkut siis tuli tänään. Ja olin kipeenä koko päivän joten no regrets vaikka olo onki ku kuolleella, huhhuh. Kaikki oli aivan sika söpöj.. mutta tässä postauksessa näätte nyt vain kuvia mun treenattavasta, Roseflower:ista eli tutummin Eilasta. Eila sai nimensä mummuni mukaan sekä hevosen nimeksi ajattelin ensin Rosememory:a, mutta se ei ollut mahdollista, Rose olisi tullut siitä, että mummuni rakasti erityisen paljon kukkia ja varsinkin ruusuja. Mutta kun en löytänyt sitä (onko semmosta edes nyyh) niin tyydyin flower:iin. Loput hebulit onkin sitten vielä lempinimettömiä, musta Hillhero sekä kärpäskimo Twinorb.


Muttamutta, mistäs aloittaisin... aloitin Eilan treenaamisen jo aika aikasin enkä sitten ajatellut kuvata siitä mitään, tulin n. 2 tunnin päästä takaisin online ja ajattelin kuvailla hevosille kuvia jotka lisäänkin sitten kun taas kerkeän tänne. Tämän jälkeen pompin Eilan kanssa hieman Goldissa kentällä ja vääntelin otusta kaikemmoisiin kiemuroihin mihin tamma ikinä vääntyikään.

On se vaa nii nätti neitokainen.

Tämän jälkeen rupesinkin piinaamaan Klaran ratamenoja ja päätettiin että mentäis vetämään Pintan champpi läpällä, hyvinhän se sujui ja pääsin Eilan kanssa 3 sijalle :3 Woop."weee!" :D ... Näillä on niin koominen kiitolaukka... tuntuu et hevose pää irtoo kohta ku se heiluu nii kovaaTämän sähellyksen jälkeen mentiin Klaran kanssa vähän pollejen kanssa makkaralle/piknikille ja lopuksi päädyimme kisaamaan paikasta toiseen ja lähdettiin siitä sitten tyytyväisenä offline XD Tack vaan siinä oliki kaikki.. Huomenna saa nähdä mis kunnos oon, aamulla ei meinannu saada happea ku kurkku nii paskana. Jipii sattuu... Mutta nyt, meikä jää tänne hörppimään teetä ja toivottavasti tässä nyt oli edes jonkinmoinen päivitys niille, jotka on oikeesti kaivannu niitä kunnon päivityksiä meikän blogiin. Sayonara!


MUN MAKKARATIKKU >:I


voitanvoitanvoitanvoitan!!!

JEEE VOITAN XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti