torstai 25. tammikuuta 2018

Siinä meni se uusi vuosi

Köh köh... mitä tapahtui?
Yhtäkkiä onkin uusi vuosi mennyt ja kohta tammikuu ohi, älä kysy mihin tää aika on kadonnut...
Nomuttamutta... uusimpia kuulumisia. Olen yllätysyllätys laiska hevosten treenaamisen kanssa... JOTEN MIKÄS SEN HAUSKEMPAA KUIN LUODA UUS UKKO. Tai siis suomeksi selata vanhoja ukkojaan ja valita niistä yksi ja tehdä siitä superstar (.... paska sarkasmi).

11 levu jeps... eiköhän tämä tästä..

Jep, eksyin siis carrot covelle nimellä Sara Susu, ja lemme say... ihan ekaks oon saanu jo ihan tarpeeks kysymyksiä että "miten sait tommosen nimen", "miks sulla on tommonen nimi" ja niin edelleen... Jep. Nimi on turkkilainen, eli peli oli about vuosi sitten käännetty turkiksi mutta on nykyään poistettu kielilistasta ja pelistä jostain kumman syystä, elikkä näitä nimiä ei enää voi luoda enempää, tein ukon silloin läpällä mutta myöhemmin sitten tykäistyinkin kyseiseen nimeen joten aattelin sitten että ehkä tätä ukkoa voisi myöhemmin käyttää johonkin, ja nyt sitten kun tylsyys iski niin päätin luoda tästä suomiservulle ukkelini.

Joo.. Mie seikkailen Saralla (tai Susulla en tiedä miksi kutsua tuota ukkelia) nyttensitten virallisesti suomiservulla ja ideana on ehkä tulevaisuudessa ostaa lifetime sun muuta kivaa kunhan on semmonen hyvä ajankohta (ja ehkä ne sso lifetimetarjouksestkin ois ihan kiva juttu).
Hohh mitäs muuta, pitäisi varmaan taas koitta youtubekanavaa aktivoida jollain tavalla, mutten oikein tiedä mitä tekisin. Olisi tuo yks MEP mihin pitäisi oma partti vääntää muttakun ei oiiiikein innosta. Oon nyt viimeisimmin tehnyt 2 speedpaintia ja se ei ole se mitä haluan pelkästään kanavalleni tunkea, mutta kai se pitää ruveta kattelemaan jotain inspiroivia biisejä sun muuta (sain vihdoin ja viimein myöskin after effectin että jos se nostaisi videontekoinnostusta edes hiukkasen niin ois tosi jees).

Nonii mutta enköhän mä oo tälle kerralle taas ihan sopivasti höpötellyt, blogin jouluteema on myös vaihtumassa lähiaikoina joten varoittelen jo sitä että täällä voi joku kaunis päivä olla melkoinen sotku kun taas innostun sitä tekemään.

Ainiiin.... En ole jaksanut säätää hevoslistaa yhtään joten se on vieläkin vähän ... noh... huonohko ja vajaa, se pitäisi korjata tässä vaikkapa viikonlopunaikana jos kouluhommilta kerkeän.
MUTTANYT ihan oikeasti lopettelen kiitos jos luit tämän jumalattoman pitkän postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti