Kultainen käsikirja

mikäs tämä nyt on?
- MUAHAHAHA, tämä on taas yksi niin huono päähänpisto että kaikki jotka tän tulee facepalmaa ja näi mut hihihihi ei kinosta (o3o)/. Tämä on siis käsikirja elikkä..... Selittelen sanoja joita käytän sso:ssa tai monet muutki käyttää ja sitten siinä on selitykset ymsyms. Pitäkää hauskaa ja oppikaas vähän tätä "Muinaista suomalaisten SSO kieltä"

Figi - Firgrove
- Firgrove, eli lyhennettynä Figi on pieni kylä jorvikin (tämän hetkinen avoin alue) itäisessä osassa.

Silveri - Silverglade Village
- Silverillä kuvastetaan Steven tallin vieressä sijaitsevaa kylää joka sijaitsee melkein kaiken keskellä.

Morso - Mrs Morse
- Morso on Figin ja Valedale Laken välisellä alueella sijaitseva vanha akka(BAHAHHA) joka pitää rock musiikista ja videopeleistä, pitää myös yllä rataa.

Tuksutraktori
- Tuksutraktori on oma luomukseni, elikkä keltainen puskutraktori joka sijaitsee North linkille sijaitsevalla tiellä, liikuskelee myös firgroven ja pony champin tiloissa pilaamassa ihmisten elämän.

Champpi - Championship
- SSO pelaajien suosituin kisamuoto jossa pelaajat kisaavat ja vertaavat taitojaan toisia pelaajia vastaan samanaikaisesti.

Suomiclubi
- Tyypillinen clubi jonka ideana on olla ilkeä ja päästää vain suomalaisia(tai puolisuomalaisia) clubiin.

FPS
- Asetuksista löytyvä muuttuva numeromäärä joka kertoo kuinka monta "framea" pelisi pyörittää sekunnissa, kertoo myös tosi paljon siitä kuinka hyvin koneesi pyörittää peliä.

Kolisi
- Esim. "Mulla kolisi 2 kertaa" kertoo kuinka monta kertaa osuit esteeseen/kiveen tai johonkin muuhun esineeseen hyppiessäsi esim champissä tai radoissa.

Tuplat - Double Star Coins Weekend
- Tuplat on yleisin sana Double star coinsseille joka tarkoittaa että... esim kun sanot "nyt on tuplat taas", niin double star coinssit on taas ostettavissa, elikkä jos esim ostat 100sc saatkin 200sc, get that?

Obsa - Observatory(tähtitorni)
- Obsa on North Linkin yläpuolella sijaitseva tähtitorni jonka omistaa Mario niminen herrasmies.

Harvesti (joillekkin Jorvik) - Harvest Counties
- Viime vuonna avattu uusi alue joka sisältää muunmuassa Jarlan ja Jorvikin tallin.

Vale - Valedale Village
- Vale on tällä hetkellä Jorvikin pohjoispuolella sijaitseva pieni kylä joka on tunnettu muunmuassa "huonoimmasta champistä" ja liiallisesta kukkamäärästä, myös druidien salainen reittipolku ja treenausalue löytyy Valesta.

Pinta - Fort Pinta
- Pinta on Jorvikin eteläpuolella sijaitseva pikkukaupunki(?) jossa sijaitsee sekä Pintan talli, ponilautta sekä Disco.

Jarla - Jarlaheim
- Tämän hetkisesti suurin kaupunki joka Jorvikissa sijaitsee, sijaitsee Jorvikin länsipuolella aivan kiveneheiton päässäJorvikin tallista.

Vine - SilvergladeVineyard 
- Viinitila jonka omistaa Jorvikin rikkain suku. Viereistä tallia kutsutaan myös samalla nimellä vaikka kyseessä onkin Silverglade Equestrian Center (tätä saatetaan myös kutsua "Vinen talliksi".

3 kommenttia:

  1. apuaah repesin tolle tuksutraktorille XD

    VastaaPoista
  2. Hieno :33 Pidän kovasti tästä vaikka mikään ei ollutkaan uutta x3

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi toi tuksutraktori oon käyttän sitä aina sen jälkee ku katoin joskus sun gameplay videon missä sääditte senkaa XD

    VastaaPoista