No siinähän ei kauaa mennyt....


Kaikki tämä vaiva :)))) TURHAAN

Miks musta tuntuu et mua seuraa joku helvetin huono tuuri sillee "ÖÖHÖHÖHÖH miten pilaisin su päivä tnä senki lunttu :D:D:D:D"
ELI lyhimmiten sanottuna Suntuubi lopettaa toimintansa.. Enkä jaksa tehdä uusia sivuja kun tämän olemassaolon muistin joten... WELCOME BACK TO KAVIOVIRTUAALINEN.

Kyllä, alan siis jatkossa päivittämään tätä sivua taas aktiivisesti (pahoittelen tämmöinen säätäminen mutten olettanut että Suntuubi olisi lopettanut toimintansa mutta oh well ei voi mitään).

Eipä tässä kai mitään muuta uutta, muutin hieman Nipan ulkonäköä.. oma mieli ja tyyli on viimeaikoina muuttunut sen verran että vanha Nipan ilme ei vaan enää iske omaan silmään.
Muttanyt palailen keskellä yötä treenailemaan heposia ja toivottavasti opin kirjoittamaan taas koneella edes jotenkin (vannon että pleikalla vuoden pelattuani en osaa enää kirjoittaa ja varsinkaan tälläsillä "OIKEIDEN" naisten  tappokynsillä oih apua).
Jos löysit takaisin tänne sivustolle SUURI KIITOS ;O;
Jos edes yksi ihminen tämän näkee niin halkean onnesta~

Kommentit

  1. Ainiin ja köhköh... Sivuston ulkoasu menee uusiksi :DD ATM käytös on tälläne ruma valmispohja... katotaa saadaako mitää hienoo aikaseksi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti