Siitä on aikaa..

 


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!
Ai nyt on talvi? En oo postannu pariin vuoteen?
Höööpsis, nyt ollaan vasta 2019 vuodessa...

..mitä? Nyt on 2022?!? Voi he--

MORJESTA! Siitä todellakin on melkein 3 vuotta kun viimeksi postasin, blogi on ollut kuolleena siitä lähtien ja pitänyt yllä vain vanhoja muistoja "paremmista ajoista", haha. Mitäs kuuluu? Noh, eipä oikein mitään uutta, tunnen itteni vanhaksi mummeliksi jo vaikka käyttäydyn edelleen yhtä lapsellisesti kuin aina ennenkin, jos oletitte vanhaa viisasta Nipaa... olette täysin väärässä, pahoitteluni siitä. 

Taisin kokonaan unohtaa koko blogin olemassaolon pariksi vuodeksi, mutta tossa viimekuun aikana olin sillee et "oisko mul vanhoi sso kuvia missään" ja syttyi lamppu et ei helkkari mullahan oli BLOGI! Noh äkkiä googleen kirjoittamaan Virtuaalikaviota ja löysinkin tän uusiksi, thank god pääsin blogin tunnuksille helposti kirjautumaan.
Blogin kirjoittaminen on asia mitä mie oon ehkä vähän kaipaillutkin, oon ihminen joka viihtyy omien ajatusten kanssa vähän välillä ihan liikaa, mikä ei välttämättä oo enää missään terveen ihmisen rajoissa.. joten tässä on ollut kaikenmoisia mielenterveysongelmia viimevuosina, niistä en täällä rupea avautumaan enää, mie haluan tuoda uutta iloa ja eloa omaan sso pelaamiseen, ja haluan jatkaa oman pelaamisen tarinointia jonnekkin, Instagram on ollut ihan kiva paikka. Mut jostai syystä en vaan koe itseäni semmoseks himo IG käyttäjäks vaikka oon sitä koittanu boostaa... kyllästyn siihe vaa melkeen saman tien :I
Noh, tässä nyt sitä ollaan. Koitetaan saada blogia taas hieman aktiivisemmaksi, ei ehkä niin aktiiviseksi mitä se on joskus ollut, mutta oman taiteellisen puolen ilmaisu blogissa on se mikä itseä kiinnostaa.


Tämä ny oli tämmönen "miten menee" tyyppinen päivitys, ens kerralla sit takas asiaan~

Kommentit